Tūrisms
2021. gada 29. jūnijs, 12:47

VIDEO: Cīruļu ģimene no Latvijas parāda reālo Āfriku

Jauns.lv

Klajā nākusi raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā sērija, kas ļauj ieskatīties Cīruļu ģimenes iespaidiem pilnajos ceļojumos pa Āfriku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Šajā sērijā ar zvejnieku laivu dodamies uz “Prison” salu, apskatīt lielos bruņurupučus, bet pēc ekskursijas dodamies nopeldēties un ķeram mazos krabīšus. Atgriežoties Akmens pilsētā, dodamies atkal pilsētas labirintos un pēc nogurdinošās pastaigas, atpūšamies pie baseina. Bet no rīta mēs tiekam pie sava busiņa, vienīgi šajā valstī stūre ir labajā pusē un jābrauc pa kreiso pusi,” piedzīvoto jaunākajā sērijā apraksta Cīruļi.