Tūrisms
2021. gada 27. maijs, 14:05

Ceļojošā Cīruļu ģimene startē ar jaunu piedzīvojumu Tanzānijā!

Jauns.lv

Klajā nākusi Ivara un Leldes Cīruļu tūrisma raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā sērija, kurā nu ir iespēja atskatīties uz saimes piedzīvojumiem mežonīgajā, eksotiskajā Tanzānijā.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Aprīļa sākumā, astoņu cilvēku kompānija, devāmies uz Āfriku, uz Tanzāniju un Zanzibāru, kur kopā pavadījām divas nedēļas. Šis laiks bija pietiekošs, lai iepazītu šo valsti, ļoti daudz ko redzētu un piedzīvotu. Katra diena bija piedzīvojumiem un emocijām bagāta, un šis brauciens šoreiz nebija nekāds atpūtas brauciens! Bija karsts, bija mitrs, bet bija ļoti, ļoti forši! Lai jauka skatīšanās!” par jauno sēriju raksta Ivars Cīrulis.