Tūrisms
2021. gada 8. aprīlis, 15:45

Padoms, kā nokļūt līdz Tanzānijai un Zanzibārai! Cīruļu ģimene nebeidz pārsteigt ar savu ceļošanu

Jauns.lv

Klajā nākusi raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā sērija, kas ļauj ieskatīties vēl pārgalvīgākos Cīruļu ģimenes ceļojumos – šoreiz uz Āfriku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Aprīļa sākumā devāmies uz Tanzāniju, kārtojām dokumentus, interesējāmies par visiem noteikumiem un beidzot esam nokļuvuši galapunktā.  Kā mums tas izdevās? Skatieties!” par jauno sēriju raksta Ivars Cīrulis.