Auto un tehnoloģijas
2021. gada 1. aprīlis, 06:53

Auto ziņas: Jaguar F-Pace atsvaidzina izskatu un kardināli izmaina salonu

Auto ziņas

Jauns.lv

Šoreiz TV Auto ziņas aplūkos atjaunināto Jaguar F-Pace. Modernizēts izskats, staltāka stāja un rafinētākas gaitas īpašības.

Bet vispār, izņemot sīkas nianses, no ārpuses atjauninātais F- Pace izskatās tāpat kā pirms pieciem gadiem. Lielākā revolūcija mūs gaida iekšpusē, tāpēc, ka Jaguar pilnībā pārtaisījis mašīnas salonu! Pirmajos Jagurar F - Pace bija daudz cietas plastmasas, maz visādu kastīšu un ne visai ātra navigācija. Un mums tas nepatika. Jaunajā modelī viss ir citādi. Te ir ļoti labi materiāli, galvas balsti no Range Rover, stūre no elektromobiļa I Pace. Logu pogas pārceltas uz vietu, kur tām jābūt, bet priekšā ir izliekts, nevis taisns multimediju ekrāns, kurā ir tieši tāda sistēma kā jaunajā Land Rover Defender - Pivi Pro. Ātra un ar ļoti labu grafiku. Šajā modelī Jaguar atteicies no pretrunīgi vērtētās grozāmās ripas ātrumkārbai, tāpēc te ir maza, elektroniska sviriņa. Šajā F Pace Jaguar pasvītro markas vēsturiskā vērtības, tāpēc priekšā parādījies uzrakstiņš ar dibināšanas gadu un dzimto pilsētu....

F - Pace arī agrāk labi izskatījās un brauca tā nekas, sevišķi ar 6 cilindru vai lielākiem motoriem. Tagad ar jaunām atsperēm, amortizatoriem un stabilizatoriem automobiļa manieres ir uzlabojušās. Taču pats svarīgākais ieguvums ir jaunais salons, tas nu gan beidzot noliek F- Pace blakus šīs klases vācu automobiļiem. Un vēl viena lieta. Ņemot vērā, ka sākot ar 2030. gadu Jaguar kļūs par elektrisku marku, izmantojiet iespēju izbraukt ar šādu auto. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.