Tūrisms
2021. gada 2. marts, 12:32

Viesnīca trīs minūšu gājienā no okeāna krasta: Cīruļu ģimene turpina ceļot pa Tenerifi

Jauns.lv

Klajā nākusi raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā – 7. sērija, kas ļauj ieskatīties Cīruļu ģimenes iespaidiem pilnajos ceļojumos pa saulaino Tenerifi.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Hotel Vulcano”, atkal jauna viesnīca, jau trešā pēc kārtas! Atrodas pašā Loskristianosas centrā līdz okeānam vien trīs minūšu gājiena attālumā. Lai arī viesnīca ir domāta visiem, tomēr vairāk tā ir piemērota pieaugušajiem! Mūsu bērni atrada sev nodarbes gan istabiņā, sarunājoties ar “Google”, gan iekaroja visus baseinus, bet skaistākā viesnīcas teritorija ir uz jumta, kur bērni netiek. Pēc ekskursijas pa viesnīcu, kopā ar menedžeri, aizbraucām aplūkot tuvāko kalnu apkārtni!” par jauno sēriju raksta raidījuma veidotāji.