foto: Publicitātes foto
Rīgā atklāts otrais "Burger King" restorāns
Bizness un ekonomika
2021. gada 21. janvāris, 11:43

Rīgā atklāts otrais "Burger King" restorāns

Jauns.lv

Ceturtdien, 21. janvārī, durvis Latvijā vēris jau otrais "Burger King" restorāns, portālam Jauns.lv pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Jaunais restorāns atrodas Vienības gatvē 113.

Ņemot vērā to, ka visas Baltijas valstis joprojām saskaras ar Covid-19 pandēmijas izraisītajām sekām, burgeru cienītāji tiek aicināti iegādāties "Burger King" ēdienus restorānā uz vietās līdzņemšanai vai arī pasūtīt tos uz mājām.

"Esam gandarīti, ka spējuši atvērt otro "Burger King" restorānu Latvijā, neskatoties uz ārkārtīgi sarežģīto laiku. Pirmais "Burger King" restorāns tika atklāts pagājušā gada novembrī, iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole", un tas tika sirsnīgs uzņemts burgeru cienītāju vidū, kurus neatturēja fakts, ka ēdienus šobrīd nav iespējams baudīt uz vietas restorānā, bet pieejami tikai līdzņemšanai vai pasūtot ar piegādi uz mājām," sacījusi "Tallink Grupp" mazumtirdzniecības biznesa attīstības Baltijā vadītāja Katre Kevaska.

2020. gadā Baltijas valstīs tika atvērti astoņi "Burger King" restorāni, no kuriem pieci darbojas Tallinā, viens Tartu, viens Viļņā un viens Rīgā.

Uzņēmumā pauž, ka, atklājot divus restorānus Latvijā, "Tallink Grupp", kā globālā zīmola franšīzes īpašnieks, Latvijā ir radījis līdz 100 jaunām darba vietām. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots izveidot vairāk kā 40 "Burger King" restorānus ar vairāk kā 800 jaunām darba vietām.