foto: LETA
"Stockmann" investēs 2, 5 miljonus eiro pārtikas segmenta attīstībā
Universālveikala "Stockmann" direktore Dace Goldmane.
Bizness un ekonomika
2020. gada 8. decembris, 12:38

"Stockmann" investēs 2, 5 miljonus eiro pārtikas segmenta attīstībā

Karlīna Timofejeva

Turpinot ilgtermiņa biznesa plāna realizāciju, universālveikals "Stockmann" 2021. gadā pārtikas segmenta attīstībā ieguldīs 2,5 miljonus eiro. Investīcijas paredz pilnīgu universālveikala "Delikatess" nodaļas renovāciju 2400 m2 platībā, īstenojot vērienīgas vizuālās pārvērtības un ieviešot jaunus, inovatīvus risinājumus klientu ērtībām. Renovācijas darbus plānots uzsākt 2021. gada sākumā.

"Līdz ar investīcijām pārtikas segmenta attīstībā, mērķtiecīgi turpinām īstenot universālveikala izaugsmes plānu, nodrošinot klientiem unikālu iepirkšanās pieredzi un augstas klases servisu. Iecerēts īstenot gan vērienīgas "Stockmann" "Delikatess" nodaļas vizuālā tēla izmaiņas, apvienojot "Stockmann" vērtības un ietverot tās mūsdienīgā skandināviskā un latviskā dizaina savienojumā, gan piedāvāt klientiem jaunus un ērtus servisus un risinājumus. Īpašs uzsvars tiek piešķirts galveno pārtikas kategoriju – beķerejas, gatavo ēdienu (gan līdzņemšanai, gan ēšanai uz vietas) un augļu un dārzeņu stiprināšanai. Nodaļas renovācijas projekta īstenošanu esam uzticējuši Latvijas arhitektiem Lienei Griezītei un Robertam Valdmanim," izklāsta universālveikala "Stockmann" direktore Dace Goldmane.

Iecerēts, ka jaunizveidotā "Delikatess" nodaļa klientiem būs pieejama jau nākamā gada rudenī.

"Stockmann" "Delikatess" nodaļā jau ieviesti tādi mūsdienīgi risinājumi kā bezmaksas dzeramā ūdens uzpildes punkts, klientiem līdztekus parastajiem, pieejami arī pilnībā kompostējami maisiņi, tiek nodrošināta beziepakojuma riekstu iegādes vieta, kā arī no sortimenta izņemti vienreizlietojamie plastmasas trauki un iepakojumi, kurus nav iespējams otrreizēji pārstrādāt.

Tāpat klientu ērtībām nodaļā ir uzstādīts ananāsu mizošanas aparāts un granātābolu sulu spiede. Šīs inovācijas tiks saglabātas arī renovētajā "Delikatess" nodaļā, un to klāsts tiks papildināts ar jaunām videi draudzīgām un klientiem ērtām izvēlēm.

"Stockmann" "Delikatess" nodaļā jau kopš 2003. gada pieejams rūpīgi atlasītu produktu klāsts no dažādiem pasaules reģioniem, piedāvājot klientiem izzināt ne vien vietējās, bet arī dažādu citu valstu tradicionālās garšas. Tāpat nodaļā pēc īpašām "Stockmann" receptēm tiek gatavoti klientiem līdzņemšanai ērti paņemami gaļas, zivju un veģetārie ēdieni, kā arī regulāri organizētas dažādas pavārmākslas meistarklases, piesaistot nozares profesionāļus.

Tēmas