foto: Publicitātes foto
Rīgā atvērsies ārvalstīs populārā sporta preču zīmola "Decathlon" veikals
Bizness un ekonomika
2020. gada 26. oktobris, 13:31

Rīgā atvērsies ārvalstīs populārā sporta preču zīmola "Decathlon" veikals

Jauns.lv

Nākamnedēļ, 5. novembrī, jaunatklātajā tirdzniecības centrā "Sāga", kas atrodas tieši pretī IKEA, atvērsies sporta zīmola "Decathlon" veikals, kurš nu ienācis arī Latvijas tirgū.

Veikala pārstāvji informē, ka drīzumā šis Francijā dibinātais ģimenes uzņēmums, kas tagad pārtapis starptautiskā ķēdē un Latvija ir 60. valsts, kurā tas darbojas, sāks piedāvāt arī tirdzniecību internetā "www.decathlon.lv" mājaslapā.

Šobrīd pasaulē strādā vairāk nekā 1600 "Decathlon" zīmola veikali Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āfrikā un Āzijā.

Veikala pārstāvji stāsta, ka "Decathlon" Rīgā būs Latvijā līdz šim nebijuša koncepta sporta centrs, kur ikviens sporta entuziasts un aktīvās atpūtas cienītājs varēs par pieejamām cenām atrast visu sev nepieciešamo no iespaidīgā, kvalitatīvā, inovatīvo sporta preču klāsta, saņemt individuālas konsultācijas no ekspertiem attiecīgajos sporta veidos, kā arī izmēģināt produktus uz vietas gan veikalā, gan āra sporta laukumos, gan ūdens rekreācijas zonā. Plašajās 4700 kvadrātmetru telpās varēs iepazīties ar vairāk nekā 70 dažādiem sporta veidiem.

Veikals savā pirmajā dienā darbosies no plkst.14 līdz plkst.21, bet pēc atvēršanas tā darba laiks būs no plkst.10 līdz plkst.21 katru dienu.