foto: LETA
"airBaltic" nosauc, uz kuriem slēpošanas galamērķiem šogad lidos
Tūrisms
2020. gada 26. oktobris, 12:01

"airBaltic" nosauc, uz kuriem slēpošanas galamērķiem šogad lidos

Jauns.lv

No 25. oktobra spēkā stājas Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" ziemas sezonas lidojumu grafiks, kā ietvaros lidsabiedrība plāno Rīgu savienot ar 40 galamērķiem savā maršrutu tīklā.

Šis plānotais ziemas sezonas lidojumu grafiks iekļauj tādus slēpošanas galamērķus kā Kitile, Minhene, Vīne, Zalcburga, Cīrihe, Ženēva, Milāna, Verona un daudzus citus, informē lidsabiedrībā.

Papildus tam, ja epidemioloģiskā situācija ļaus, tad lidsabiedrība savienos Rīgu ar vairākiem saulainiem atpūtas galamērķiem, tostarp Larnaku vai Romu, skaidro "airBaltic" pārstāvji.

"Mūsu pasažieru drošība un veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī mūsu lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes," norāda aviokompānijā.

"Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju," teikts "airBaltic" paziņojumā.