foto: Ieva Leiniša/LETA
"airBaltic" atsāk lidojumus uz deviņiem galamērķiem
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna.
Tūrisms
2020. gada 7. septembris, 10:57

"airBaltic" atsāk lidojumus uz deviņiem galamērķiem

Jauns.lv

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no pirmdienas atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem papildu galamērķiem, portālu Jauns.lv informēja "airBaltic" pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No pirmdienas "airBaltic" atsāk lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Briseli, Dublinu, Gēteborgu, Lisabonu, Prāgu, Reikjavīku, Vīni un Cīrihi.

Kopumā "airBaltic" šobrīd piedāvā no Rīgas lidojumus uz 35 galamērķiem Eiropā.

"Mēs esam gandarīti par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā galveno prioritāti. Tas sniedz mums iespēju veikt papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību," uzsvēra "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Aviokompānijā arī atzīmēja, ka visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs.