foto: LETA
Tirdzniecības centrs "Alfa" turpmāk strādās par stundu mazāk
Bizness un ekonomika
2020. gada 1. septembris, 08:18

Tirdzniecības centrs "Alfa" turpmāk strādās par stundu mazāk

Jauns.lv / LETA

No šodienas tirdzniecības centrs "Alfa" strādās par stundu mazāk un tā darba laiks turpmāk būs no plkst.10 līdz plkst.21, informēja "Alfas" pārstāve Ilze Aizsila.

Lai gan tirdzniecības centra darba laiks turpmāk tiek saīsināts par vienu stundu, atsevišķas tirdzniecības vietas un pakalpojumu sniedzēji darba laiku nemaina - pārtikas veikals "Rimi" būs pieejams katru dienu no plkst.8 līdz plkst.23, sporta klubs "My Fitness" - no plkst.6.30 līdz plkst.23, piektdienās - līdz plkst.22, bet nedēļas nogalēs no plkst.9 līdz plkst.21.

Tāpat darba laiku nemaina restorāns "Gan Bei", kas apkalpos klientus katru dienu no plkst.10 līdz plkst.22, kinoteātris "Cinamon" katru dienu darbosies no plkst.10 līdz plkst.22.30, kā arī bankas būs atvērtas no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.10 līdz plkst.21, sestdienās - līdz plkst.20, bet svētdienās - līdz plkst.19. Automazgātava "Song Wash" būs pieejama karu dienu no plkst.8 līdz plkst.22.

"Sekojot līdzi iedzīvotāju ieradumu maiņai un izvērtējot apmeklētāju plūsmas datus, esam lēmuši par labu tirdzniecības centra darba laika saīsināšanai vakaros. Minētās izmaiņas palīdzēs radīt labvēlīgākus apstākļus apmeklētāju un darbinieku veselības aizsardzībai, turklāt paaugstinās tirdzniecības centra darbības efektivitāti, tostarp - uzlabos energoefektivitātes rādītājus," skaidroja "Alfas" vadītāja Liene Apine.

Tirdzniecības centru "Alfa", kā arī tirdzniecības centrus "Mols" un "Origo" Latvijā pārvalda Norvēģijas uzņēmuma "Linstow" meitaskompānijas "Linstow Center Management".

Tēmas