foto: Publicitātes foto
Ar avioreisu atsākšanos pasūtīt taksometru uz konkrētu laiku kļūst arvien grūtāk
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 30. jūlijs, 16:41

Ar avioreisu atsākšanos pasūtīt taksometru uz konkrētu laiku kļūst arvien grūtāk

Jauns.lv

Ar avioreisu atsākšanos pasūtīt taksometru uz konkrētu laiku kļūst arvien grūtāk, īpaši no Rīgas rajona. Latvijas uzņēmums GINX, kas ir Yandex.Taxi oficiālais partneris, piedāvā taksometru pakalpojumus ātri un ērti - zvanot pa tālruni 68000006. Telefona līnija dod iespēju izsaukt taksometru uz konkrētu laiku un noskaidrot brauciena aptuvenās izmaksas.

Taksometra izsaukums, izmantojot telefona līniju, ir optimāls risinājums situācijā, kad nav pieejams viedtālrunis vai nav pieejams internets.

foto: Publicitātes foto

Dispečerdienests GINX ir oficiālais Yandex.Taxi partneris Latvijā un sniedz tādu pakalpojumu kā taksometra izsaukums pa telefonu. Lai pasūtītu taksometru, nepieciešams viens zvans un vadītājs ieradīsies noteiktajā laikā un vietā. Tiklīdz vadītājs pieņems pasūtījumu, tā uz Jūsu telefonu atnāks īsziņa ar automašīnas numuru, bet nedaudz vēlāk atnāks vēl viena, kad vadītājs būs piebraucis.

foto: Publicitātes foto

Pasūtīt taksometru var jebkurā dienā un laikā, bet ņemiet vērā, ka minimālais pasūtījuma laiks ir viena stunda pirms brauciena. Ja būs nepieciešams, tad brauciena aptuveno cenu varēsiet uzzināt no dispečera pasūtījuma noformēšanas laikā. Taksometros ir pieejami bērnu autokrēsliņi, bet zvana laikā lūgums informēt dispečeri par šī pakalpojuma nepieciešamību.

foto: Publicitātes foto

Pasūtīt taksometru varat Rīgā, Jūrmalā un Rīgas reģionā.

Taksometru dispečerdienests GINX +371 68000006 (bezmaksas tālrunis).

Raksts tapis sadarbībā ar Yandex.Taxi uzticamo partneri Ginx.lv 

Tēmas