foto: PantherMedia / Inna Nerlich
"airBaltic" uzsāks tiešos lidojumus uz Rodas salu
Tūrisms
2020. gada 29. jūlijs, 11:48

"airBaltic" uzsāks tiešos lidojumus uz Rodas salu

Jauns.lv

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 6. augustā uzsāks tiešos sezonālos lidojumus no Rīgas uz Rodas salu Grieķijā. Jaunie lidojumi divas reizes nedēļā tiks veikti ar Airbus A220-300 lidmašīnām.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs esam gandarīti piedāvāt ceļotājiem vēl vienu populāru vasaras galamērķi uz Rodas salu Grieķijā, kā arī savienot ceļotājus no dienvidiem ar Rīgu un tālāk. Mēs atsākam arvien vairāk lidojumu, tajā pašā laikā ievērojot dažādus papildu drošības pasākumus, lai garantētu darbinieku un pasažieru drošību."

Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

"airBaltic" sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi pandēmijas situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Līdz 2020. gada augusta beigām "airBaltic" plāno savienot Baltiju 69 maršrutos. Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā.