foto: LETA
FOTO: "Balticovo" atklāj Latvijā vismodernākās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas
"Balticovo" valdes priekšsēdētājs Vladimirs Mhitarjans (no kreisās), Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, zemkopības ministrs Kaspars Gerhards un "Balticovo" padomes priekšsēdētājs Valdis Grimze piedalās olu un olu produktu ražotāja "Balticovo" jauno bioloģisko notekūdeņu attīrīšanas iekārtu atklāšanas pasākumā.
Bizness un ekonomika
2020. gada 1. jūlijs, 18:20

FOTO: "Balticovo" atklāj Latvijā vismodernākās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas

Jauns.lv / LETA

Olu un olu produktu ražotājs "Balticovo" šodien, 1.jūlijā, Iecavā atklāja jaunas bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, kurās ieguldīti teju divi miljoni eiro.

Kompānijā informēja, ka "Balticovo" jaunās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas spēj attīrīt notekūdeņus no olu pārstrādes ceha un putnu mītnēm tādā līmenī, ka šo ūdeni drīkst dzert. Šī esot pirmā notekūdeņu attīrīšanas iekārta Latvijā, kas izmanto tik modernas tehnoloģijas.

"Balticovo" atklāj Latvijā vismodernākās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas

gallery icon

Pasākumā piedalījās "Balticovo" valdes priekšsēdētājs Vladimirs Mhitarjans, padomes priekšsēdētājs Valdis Grimze, komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps, ministriju un Valsts vides dienesta, kā arī Iecavas novada domes pārstāvji.

Jau ziņots, ka 2019.gadā "Balticovo" investēja desmit miljonus eiro ārpus sprosta dēto olu ražošanas palielināšanā, kā arī nācis klajā ar jaunu produktu līniju.