foto: LETA
"Ecolines" jūlijā atsāks reisus no Rīgas uz Vāciju un Nīderlandi
Tūrisms
2020. gada 25. jūnijs, 17:25

"Ecolines" jūlijā atsāks reisus no Rīgas uz Vāciju un Nīderlandi

Jauns.lv / LETA

Starptautiskais autobusu pasažieru pārvadātājs "Ecolines" 3.jūlijā atsāks starptautisko autobusu satiksmi starp Rīgu un lielākajām Vācijas pilsētām un Nīderlandi, informēja "Ecoline" pārstāvji.

Izbraukšanas laiki no Rīgas, katru dienu notiks plkst.11.

Atsākot regulāros starptautiskos pārvadājumus autobusā būs pieejami dezinfekcijas līdzekļi rokām, kā arī autobusi pirms un pēc reisa tiks pilnībā dezinficēti.

Vienlaikus, apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, "Ecoline" ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās.

"Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publiskoti, bet uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bija 20,81 miljons eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 1,915 miljoni eiro, kas 10,6 reizes vairāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1993.gadā un nodrošina regulārus starptautiskos autobusu pārvadājumus, kā arī veic pārvadājumus reģionālajos starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. "Norma-A" pamatkapitāls ir 844 998 eiro.

Uzņēmumam ir divas filiāles - Lietuvā "Eiropas autobusu līnijas" un Igaunijā "Norma-A Eesti".

"Norma-A" 55,3% daļu pieder Andrim Podgornijam, bet 44,7% daļu pieder Jegoram Ribzāmenam.