foto: Publicitātes foto
"Maxima" ārkārtējās situācijas laikā ievērojami paplašina rēķinu apmaksu veikalos
Rēķinus var apmaksāt, uzrādot maksājuma paziņojumu ar svītrkodu, kura skenēšana notiek tāpat kā jebkuram citam veikala produktam.
Bizness un ekonomika
2020. gada 21. aprīlis, 14:59

"Maxima" ārkārtējās situācijas laikā ievērojami paplašina rēķinu apmaksu veikalos

Jauns.lv

Iedzīvotāji arvien vairāk novērtē iespēju pirkumu veikšanu un rēķinu apmaksu apvienot, veicot to vienuviet “Maxima” veikalos, tādējādi mazinot atrašanos sabiedriskās vietās un ievērojot sociālo distancēšanos, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

Operatīvi pielāgojoties ārkārtas situācijai, šobrīd “Maxima” veikalos ir iespējams apmaksāt jau 313 dažādu pakalpojumu sniedzēju rēķinus un šāda pakalpojuma popularitāti apliecina jaunu rekordu uzstādīšana – aprīļa vidū “Maxima” veikalos vienā dienā ir apmaksāti teju 20 000 dažādi rēķini.

“Laikā, kad iespējas apmaksāt rēķinus kļūst ierobežotākas, priecājamies, ka spējam paplašināt šo pakalpojumu pieejamību “Maxima” veikalos pie augstas drošības apstākļiem visā Latvijā, ņemot vērā mūsu ieviestās aptuveni 30 iniciatīvas vīrusa ierobežošanai. Ārkārtas situācija valstī ir ieviesusi izmaiņas virkni nozarēm – arī veids, kā cilvēki var apmaksāt pakalpojumus, ir mainījies. Novērojam, ka arvien vairāk cilvēki novērtē iespēju apmaksāt rēķinus mūsu veikalos, veicot to kopā ar ikdienas pirkumiem, tāpēc esam intensīvi strādājuši, lai paplašinātu šī pakalpojuma pieejamību,” komentē Liene Dupate-Ugule, SIA “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja.

Visos “Maxima” veikalos pircēji var ērti apmaksāt ne tikai sadzīves pakalpojumu rēķinus par komunālajiem pakalpojumiem, telekomunikācijām un apsaimniekošanu, bet arī 24 pašvaldību izrakstītos nekustamā īpašuma nodokļa paziņojumus. Kopš šī gada sākuma "Maxima Latvija“ noslēgusi 67  jaunus līgumus ar klientiem Daugavpilī, Līvānos, Rēzeknē, Rucavā un Venstpilī, tādējādi kopumā rēķinus apmaksāt veikalu kasēs šobrīd piedāvā 313 pakalpojumu sniedzēji no visas Latvijas. Ar visu pakalpojumu sniedzēju sarakstu aicinām iepazīsiet klikšķinot uz saites https://www.maxima.lv/pakalpojumi/rekinu-apmaksa.

foto: Publicitātes foto
Rēķinus var apmaksāt, uzrādot maksājuma paziņojumu ar svītrkodu, kura skenēšana notiek tāpat kā jebkuram citam veikala produktam.

Pakalpojumu ir iespēja saņemt tikpat ātri un ērti kā ikdienas pirkumus veikalā. Rēķinus var apmaksāt, uzrādot maksājuma paziņojumu ar svītrkodu, kura skenēšana notiek tāpat kā jebkuram citam veikala produktam. Turklāt norēķinus iespējams veikt gan ar bankas karti, gan skaidrā naudā.