foto: unsplash.com
Tiešraide par atbalstu mazajiem uzņēmējiem: kā uzsākt pārdošanu internetā?
Bizness un ekonomika
2020. gada 1. aprīlis, 19:10

Tiešraide par atbalstu mazajiem uzņēmējiem: kā uzsākt pārdošanu internetā?

Jauns.lv

Lai atbalstītu uzņēmējus un palīdzētu pielāgoties jaunajai situācijai, Luminor banka aicina uz bezmaksas vebināru tiešsaistē. Tajā vairāki eksperti un uzņēmēji dalīsies ar pieredzi, ieteikumiem, risinājumiem – kā pārorientēt biznesu un attīstīt pārdošanu internetā, informē Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Kronberga.

Vebinārs “Kā mainīt biznesa modeli, attīstot tirdzniecību tiešsaistē?” būs skatāms Luminor Latvija Facebook profilā 2. aprīlī plkst. 10.

Lai iedvesmotu mazos uzņēmējus un palīdzētu rast praktiskus risinājumus, vebinārā eksperti un uzņēmēji palīdzēs saprast, kā uzsākt e-komerciju, skaidros, kādi ir iespējamie bezmaksas risinājumi tiešsaistes pārdošanas attīstīšanai, kādi resursi nepieciešami jauna interneta veikala izstrādei, kā arī dalīsies pieredzē – kā labāk organizēt preču piegādi.

Tāpat vebinārā varēs uzzināt par bezmaksas risinājumu, kā pircējiem nodrošināt ērtu, drošu un ātru maksājumu saņemšanu interneta vidē, vienlaikus uzņēmumam neradot liekas izmaksas un laika patēriņu, slēdzot vairākus līgumus par maksājumu apstrādi tiešsaistē ar dažādām bankām. Šis bankas risinājums mazajiem uzņēmējiem līdz 31. augustam pieejams bez maksas.