#21 Ceļojumu Kušķis ar Aldi Kušķi par pasaules ceļojumiem
Tūrisms
2019. gada 12. decembris, 11:00

#21 Ceļojumu Kušķis ar Aldi Kušķi par pasaules ceļojumiem

Jauns.lv

Profesionāls ceļotājs Aldis Kušķis kaislīgi diskutē ar sevi par visa veida pasaules ceļojumiem. - Kā izkutināt ceļotājus no komforta zonas? - Kas ir Panamericana? - Kā Japānā cīnās pret vīriešiem, kuri fotogrāfē meitenēm zem svārkiem?

“Ceļojumu Kušķis” 21. sērija

Profesionāls ceļotājs Aldis Kušķis kaislīgi diskutē ar sevi par visa veida pasaules ceļojumiem.

  • Kā izkutināt ceļotājus no komforta zonas?
  • Kas ir Panamericana?
  • Kā Japānā cīnās pret vīriešiem, kuri fotogrāfē meitenēm zem svārkiem?

Raidījums sadarbībā ar pasaules slavenāko ceļojumu zīmolu National Geographic Journeys kopā ar ceļojumu aģentūru Stagings Travel Design


National Geographic biedrība ir viena no pasaulē lielākajām bezpeļņas zinātniski izglītojošajām organizācijām, kura tic, ka zinātnes spēks, izpēte un stāstu stāstīšana var mainīt pasauli. National Geographic atspoguļo pasauli savos žurnālos, televīzijas programmās, filmās un no 2016. gada arī speciāli veidotos mazu grupu ceļojumos National Geographic Journeys, kuros savas zināšanas iegulda pasaules labākie ceļojumu pasaules redaktori, žurnālisti un fotogrāfi.

Stagings Travel Design ir pieredzes bagātākā individuāli izstrādātu ceļojumu tūrisma aģentūra Latvijā. Kopš 2016. gada pieejama lielākā kultūras ceļojumu galamērķu kolekcija un kopš 2019. gada Stagings Travel Design piedāvā Latvijas pieredzējušākajiem ceļotājiem iespēju pievienoties National Geographic Journeys ekspedīcijām visā pasaulē.