foto: Juris Rozenbergs
FOTOREPORTĀŽA no aizkulisēm: kā "Maximā" taisa salātus, maizītes un citus ēdienus, ko nopērkam jau gatavus
Ieskatāmies "Akropoles" veikala "Maxima" ražošanas cehā.
2019. gada 12. jūlijs, 06:11

FOTOREPORTĀŽA no aizkulisēm: kā "Maximā" taisa salātus, maizītes un citus ēdienus, ko nopērkam jau gatavus

Jauns.lv

Skatoties uz lielveikala Cēzara salātiem un trīsstūrveida maizēm plastikāta traukos, drīzāk šķiet, ka tie masveidā ražoti un iepakoti uz montāžas līnijas, taču patiesībā šie ātri un ērti pieejamie ēdieni ir roku darbs. Jauns.lv bija iespēja tuvumā papētīt, kā top veikalā “Maxima” uz vietas ražotā produkcija.

Kā skaidroja tirdzniecības centrā “Akropole” izvietotā “Maxima” veikala pārstāvji, šeit saražotā ēdiena – dažādu salātu, maizīšu, uzkodu, burgeru un konditorejas izstrādājumu kvalitātes noslēpums ir pavāru un citu virtuves darbinieku komanda.

Ieskats "Maxima" ražošanas cehā

Skatoties uz lielveikala Cēzara salātiem un trīsstūrveida maizēm plastikāta traukos, drīzāk šķiet, ka tie masveidā ražoti un iepakoti uz montāžas ...

gallery icon
78

Ražošanas cehs nav liels. Arī tā svaigo produktu krājumi ir samērā nelieli, jo svaigums esot prioritāte un dārzeņu, kā arī augļu piegādes notiek katru dienu. Lauvas tiesa produktu ir tieši no Latvijas. Šeit strādājošo pārtikas un gatavošanas speciālistu darba kvalitātes uzraudzībai ir ieviesta trīspakāpju kontrole.