Ieskatāmies "Akropoles" veikala "Maxima" ražošanas cehā.
Bizness un ekonomika
2019. gada 12. jūlijā, 06:11
FOTOREPORTĀŽA no aizkulisēm: kā "Maximā" taisa salātus, maizītes un citus ēdienus, ko nopērkam jau gatavus
Skatoties uz lielveikala Cēzara salātiem un trīsstūrveida maizēm plastikāta traukos, drīzāk šķiet, ka tie masveidā ražoti un iepakoti uz montāžas līnijas, taču patiesībā šie ātri un ērti pieejamie ēdieni ir roku darbs. Jauns.lv bija iespēja tuvumā papētīt, kā top veikalā “Maxima” uz vietas ražotā produkcija.
Kā skaidroja tirdzniecības centrā “Akropole” izvietotā “Maxima” veikala pārstāvji, šeit saražotā ēdiena – dažādu salātu, maizīšu, uzkodu, burgeru un konditorejas izstrādājumu kvalitātes noslēpums ir pavāru un citu virtuves darbinieku komanda.
Ieskats "Maxima" ražošanas cehā
Skatoties uz lielveikala Cēzara salātiem un trīsstūrveida maizēm plastikāta traukos, drīzāk šķiet, ka tie masveidā ražoti un iepakoti uz montāžas ...
Ražošanas cehs nav liels. Arī tā svaigo produktu krājumi ir samērā nelieli, jo svaigums esot prioritāte un dārzeņu, kā arī augļu piegādes notiek katru dienu. Lauvas tiesa produktu ir tieši no Latvijas. Šeit strādājošo pārtikas un gatavošanas speciālistu darba kvalitātes uzraudzībai ir ieviesta trīspakāpju kontrole.