foto: LETA
"Turība" uz "randiņu ar uzņēmēju" aicina visus jauniešus, kuri meklē darbu - dažu minūšu laikā tas var būt rokā
Biznesa augstskola "Turība".
Bizness un ekonomika
2019. gada 16. februāris, 19:12

"Turība" uz "randiņu ar uzņēmēju" aicina visus jauniešus, kuri meklē darbu - dažu minūšu laikā tas var būt rokā

Jauns.lv / LETA

Biznesa augstskolas "Turība" Biznesa inkubatorā 20.februārī tiks organizēts "Ātrais randiņš ar uzņēmēju", kas sniedz iespēju atrast darbu dažās minūtēs.

"Turība" norādīja, ka pēdējā gada laikā Latvijā 43% uzņēmēju ir saskārušies ar darbaspēka trūkumu, visbiežāk ar grūtībām atrast darbiniekus ir saskārušies vidējie un lielie uzņēmumi, tāpēc uzņēmēji nolēmuši paši doties pie potenciālajiem darbiniekiem. Lai izvairītos no ilgā darba meklēšanas procesa, kurā potenciālajam darbiniekam ir jāizpēta vakances, jāsagatavo un jāizsūta CV, jāsagaida atbilde no darba devēja un tad, pozitīva rezultāta gadījumā, jādodas uz interviju, tiks rīkots pasākums "Ātrais randiņš ar uzņēmēju".

Uz randiņu ar uzņēmēju tiek aicināti visi jaunieši, kuri vēlas atrast darbu. Nav jāraksta garas motivācijas vēstules vai CV, tikai jāpiesakās dalībai pasākumā, aizpildot pieteikuma anketu, un jāsagatavo divas minūtes garš "pitch" par sevi un savām kompetencēm. Pasākuma laikā ikvienam jaunietim pēc ātro randiņu principa būs iespēja doties pie kāda no uzņēmuma pārstāvjiem un divu minūšu laikā pastāstīt, kāpēc tieši viņš ir piemērots darbam attiecīgajā kompānijā.

Pasākumā piedalīsies pārstāvji no Latvijas un starptautiskiem uzņēmumiem: SIA "Webhelp Nordic", SIA "Circle K Latvia", Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (piedāvātā vakance: Biedru piesaistes speciālists Rīgā), SIA "Biznesa augstskola Turība", VAS "Latvijas Loto", SIA "Poligrāfijas grupa Mūkusala", SIA "Havas Latvia" un Adizes institūts.

"Ātrais randiņš ar uzņēmēju" norisināsies biznesa augstskolas "Turība" Biznesa inkubatora telpās 20.februārī plkst.14. Pasākumu var apmeklēt ikviens jaunietis, kurš ir darba meklējumos.