foto: Pexels.com
Četras "Rixwell Hotels" viesnīcas turpmāk strādās ar zīmolu "Rija Hotels"
Ilustratīvs foto.
Tūrisms
2019. gada 10. janvāris, 12:09

Četras "Rixwell Hotels" viesnīcas turpmāk strādās ar zīmolu "Rija Hotels"

Jauns.lv / LETA

Baltijas valstīs strādājošā viesnīcu operatora "Mogotel" četras "Rixwell Hotels" viesnīcas turpmāk strādās ar zīmolu "Rija Hotels", informēja "Mogotel" viesnīcu grupas pārdošanas un mārketinga direktore Sanda Roze.

Viņa pavēstīja ar zīmolu "Rija Hotels" turpmāk strādās viesnīcas "Domus Hotel" un "Irina Hotel" Rīgā, kā arī "Bauska Hotel" Bauskā un "Old Town Hotel" Tallinā.

Pēc Rozes teiktā, zīmola "Rija Hotels" ieviešana ļaus labāk un precīzāk segmentēt grupas viesnīcu piedāvājumu atbilstoši ceļotāju vajadzībām un interesēm.

Viņa norādīja, ka zīmols "Rija Hotels" ir radīts, lai efektīvāk piepildītu to klientu vēlmes un vajadzības, kuri pieprasa vidējās klases standarta viesnīcas pakalpojumus - trīs zvaigžņu līmeņa komfortu. Vienlaikus joprojām būs pieejamas sešas "Rixwell Hotels" viesnīcas, kas atbilst četru zvaigžņu viesnīcu komforta līmenim, kā arī trīs "Wellton Hotels" viesnīcas ar paaugstināta komforta klases piedāvājumu, ietverot SPA atpūtas iespējas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Mogotel" apgrozījums 2017.gadā bija 17,686 miljoni eiro, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 2,6% - 325 205 eiro.

"Mogotel" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins.

Tēmas