foto: Edijs Pālens/LETA
Tiesā iesniegts pieteikums par "Skonto būves" maksātnespēju
"Skonto būve" padomes priekšsēdētājs Guntis Rāvis.
Bizness un ekonomika
2018. gada 18. jūnijs, 22:03

Tiesā iesniegts pieteikums par "Skonto būves" maksātnespēju

Jauns.lv

Pret būvniecības uzņēmumu SIA "Skonto Būve" tiesā iesniegts maksātnespējas pieteikums, liecina portāla Jauns.lv rīcībā esošā informācija

Saskaņā ar publiski pieejamo informāciju SIA "EKO Osta" šā gada 15. jūnijā iesniegusi maksātnespējas pieteikumu pret SIA "Skonto būvi". Par maksātnespējas administratora kandidātu ir nozīmēts Guntars Birsāns.

Saskaņā ar "Lursoft" datiem SIA "Skonto būve" valdē darbojas Juris Pētersons un Dmitrijs Soldatenko, bet padomē par tās priekšsēdētāju Guntis Rāvis, savukārt padomes locekļu amatus ieņem Ivars Millers un Rihards Rāvis. Kā patiesā labuma guvējs norādīts Guntis Rāvis.

Pērn nodokļos SIA "Skonto būve" samaksājusi aptuveni  895.06 tūkstošus eiro. Publiskā datu bāzē nav informācijas, ka SIA "Skonto būve" būtu aktuāls nodokļu parāds.

Savukārt, SIA "EKO Osta" valdē darbojas tēvs un dēls Andreji Laškovi. Teju 95% uzņēmuma pieder Laškovam vecākajam. SIA "EKO Osta" pērn nodokļos samaksājusi nedaudz vairāk par 860.92  tūkstošus eiro. Arī SIA "EKO Osta" nav aktuālu nodokļu parādu.