foto: Facebook
"Fintech" 100 līderu sarakstā arī divi cilvēki no Latvijas
Matīss Ansviesulis.
2018. gada 4. aprīlis, 19:51

"Fintech" 100 līderu sarakstā arī divi cilvēki no Latvijas

Jauns.lv / LETA

Starptautiskā finanšu tehnoloģiju jeb Fintech organizācija "LATTICE80" starp 100 ietekmīgākajiem Fintech līderiem Eiropā ierindojusi patēriņa finanšu pakalpojumu uzņēmuma "Creamfinance" līdzdibinātāju un vadītāju Matīsu Ansviesuli, kā arī bankas "Luminor" ikdienas produktu attīstības vadītāju Baltijā Jevgeņiju Kazaņinu, liecina trešdien publiskotais jaunākais "LATTICE80" tops.

Tajā ir iekļauti cilvēki, kas ar savu darbu dod būtisku ieguldījumu Fintech nozares attīstībā.

Kā norāda "Luminor" pārstāvji, domājot par bankas ambīcijām, Kazaņins iepriekš uzsvēris, ka ""Luminor" trīs gadu laikā vēlas kļūt par vadošo digitālo finanšu partneri uzņēmīgiem cilvēkiem Baltijas valstīs". Tāpat viņš uzskata, ka "šis ir lielisks brīdis revolūcijām - redzam, ka klientiem vajadzīgs dinamisks un tehnoloģiski attīstīts partneris, kas var pielāgoties katra vēlmēm. Tāpat redzam, ka līdz šim smagnējai banku nozarei ir grūti tikt līdzi tempam, tāpēc sākam no jauna un pārrakstām noteikumus".

"LATTICE80" ir starptautiska "fintech" organizācija Londonā, kas regulāri identificē būtiskākos cilvēkus, kuri ar savu darbu dod ieguldījumu "fintech" nozares attīstībā. Šodien "LATTICE80" publicēja 100 "fintech" nozares līderus Eiropā, kuriem vērts sekot, lai uzzinātu par jaunākajām nozares tendencēm.

Kazaņins pievienojās "Luminor" šī gada sākumā, lai vadītu ikdienas bankas produktu attīstību Baltijā. Iepriekš viņš darbojies Fintech uzņēmumā "Twino".

Patēriņa finanšu pakalpojumu uzņēmums "Creamfinance"’ tika izveidots 2012.gadā Latvijā.

Tēmas