Bizness un ekonomika
2011. gada 20. janvāris, 12:39

Latvijas stikla dizaina zīmols "an&angel" piedalīsies izstādē Parīzē

Jauns.lv

SIA "Angel Glass Design" interjera izstādē "Maison et Objet", kas notiks no piektdienas, 21.janvāra, līdz 25.janvārim Parīzē, iepazīstinās ar stikla dizaina zīmola "an&angel" jaunumiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Angel Glass Design" pārstāve Vanda Dauksta.

Latvijas stikla dizaina zīmols "an&angel" Parīzes izstādē "Maison et Objet" pirmoreiz rādīs traukus ar burgundija krāsas stiklu un rādīs pastāvīgā kolekcijā iekļauto "bumbas" bļodu, informēja Dauksta.

"Maison et Objet" izstādes apmeklētāji ir ekskluzīvu veikalu un galeriju vadītāji no visas pasaules. "Apmeklētāji varēs apraudzīt "an&angel" stikla "bumbu" - šī forma ar augstām malām un apaļu vēderu, ir melna vai balta ārpusē ar kontrastējošo krāsu iekšpusē. Jaunā bļoda papildina pārējos traukus "an&angel" "Black&White" kolekcijā, kuras sastāvā ir lēzenākas bļodas un daži trauki, ko var apgriezt un izmantot arī otrādi," sacīja Dauksta.

Viņa piebilda, ka Parīzes izstādē pirmo reizi būs redzama jauna krāsa "an&angel" melnbaltā stikla traukos - burgundijs. "Sulīgā tumši sarkanā iekšpuse pretstatā ar melno vai balto ārpusi veido košu krāsu salikumu. Bļoda sastāv no četrām stikla kārtām, katra pūsta ar pīpi. Burgundija iekšpuse pieejama arī zīmola jaunajai bumbveidīgajai bļodai," skaidroja Dauksta.

"Angel Glass Design" Parīzē rādīs arī zīmola "an&angel" pastāvīgās kolekcijas. Būs vairākkārt apbalvotā stikla trauku kolekcija "Northern Lights" (''Ziemeļblāzma"), kas debitēja 2010.gada Parīzes "Maison et Objet" izstādē, kā arī "an&angel" dizainera Arta Nīmaņa spoguļtehnikā pārklāto kristāla trauku kolekcija "Mirror-Mirror" ("Spogulīt-spogulīt'').

SIA "Angel Glass Design" dibināta 2004.gadā.

2009.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 20 016 lati, bet 2008.gadā 17 414 lati, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās SIA "Lursoft" informācija.

"Angel Glass Design" peļņa 2009.gadā bija 448 lati, bet 2008.gadā uzņēmums nopelnīja 349 latus.

"Angel Glass Design" īpašnieki ir Edmunds Bērziņš (33,33%), Andrejs Vīks (33,33%), Agnese Garā-Nīmane (11,14%), Artis Nīmanis (11,1%) un Ivo Urbanovičs (11,1%).

LETA