Bizness un ekonomika
2011. gada 25. augustā, 19:09

Labdarības akcijā bērniem uzdāvinātas 10 000 saldējuma porcijas

Jauns.lv

Saldējuma ražotājs SIA "Ingman Saldējums" labdarības akcijā "Uzdāvināsim bērniem vasaru!" šovasar Latvijas bērnunamu un sociālā atbalsta centru bērniem uzdāvinājis 10 000 saldējumus.

Kā informēja uzņēmuma pārstāvji, par katru sociālo portālu "Facebook" vai "Twitter" starpniecību apmeklētāju klikšķi "Ingman Saldējums" vienu saldējumu ziedoja bērnunamu iemītniekiem.

Sociālā projekta laikā no 6.jūnija līdz 20.augustam 10 000 saldējuma porciju saņēma 2120 bērnunamu iemītnieki - galvenokārt Rīgas rajona Valsts sociālās aprūpes centra "Rīga" filiālē "Baldone" un Talsu rajona bērnu sociālās aprūpes centrā "Veģi".

"Ingman saldējums" ir Somijas kompānijas "Ingman" meitasuzņēmums. Lielākā daļa no Latvijas tirgū realizētā saldējuma tiek ražota rūpnīcā Lietuvas pilsētā Mažeiķos.

Latvijā populārākie uzņēmuma saldējumi ir "Super Viva", "Baltija", "Jattis", "Svetofor", "Totally", "Domino", "Latvijas leģendas".

Jau ziņots, ka SIA "Ingman Saldējums" 2010.gadā sasniedza 2,9 miljonu latu apgrozījumu, palielinot to par 3% salīdzinājumā ar 2009.gadu. Uzņēmums spējis gūt arī 10 600 latu peļņu.

LETA Nozare.lv