Panasonic LUMIX SZ5 sociālo tīklu fanātiem
Panasonic LUMIX SZ5 atradīs kopēju valodu gan ar Wi-Fi tīklu, gan viedtālruni, kas nodrošinās ātru savienojumu ar sociālajiem tīkliem.
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 3. augustā, 13:16

Panasonic LUMIX SZ5 sociālo tīklu fanātiem

Jauns.lv

Jaunā tendence apvienot fotoaparātu, mobilo telefonu, radioaparātu, putekļusūcēju un veļas mazgājamo mašīnu vienā veselumā ļauj daudz operatīvāk veikt vairākus uzdevumus gandrīz vienlaikus. Taču ir arī tādi, kas uzticīgi turpina fotogrāfēt ar fotokameru, gludināt ar gludekli un gatavot uz gāzes plīts. Tiem tad arī šis jaunums!

Kā vēsta ziņu aģentūra LETA, Panasonic izstrādājis jaunu plānu un stilīgu kameru LUMIX SZ5, kas ir darbināma ar Wi-Fi palīdzību. Arvien pieaugot blogu un sociālo tīklu popularitātei, LUMIX SZ5 piedāvā plašas savienojamības iespējas - no Wi-Fi un DLNA līdz viedtālruņu savienojumam, kas padara foto un video izvietošanu internetā tik vieglu kā nekad līdz šim.

LUMIX SZ5 ir perfekts lietotāja viedtālruņa partneris, var būt pievienots bez vadiem, pārvēršot viedtālruņa ekrānu par tiešsaistes skatu meklētāju.  Turklāt jaunā kamera labprāt sadarbojas gan ar Android, gan iOS sistēmu gudrajiem telefoniem. Izmantojot Remote Live View funkciju viedtālrunī, lietotājs var kontrolēt kameras tālummaiņu (zoom) un slēdzi tieši no telefona, kas ļauj viegli uzņemt fotogrāfijas, turot kameru virs galvas vai ceļu līmenī, kā arī uzņemt pašportretus un cilvēku grupas. Lietotājs var izmantot arī savu viedtālruni, lai rediģētu attēlus un dalītos tajos ar draugiem un tiešsaistes sociālo mediju platformām, tādām kā Facebook, Picasa, Flickr, YouTube un Twitter.

Pateicoties 14 megapikseļu sensoram, 10x optiskajai tālummaiņai un 25 mm platleņķa objektīvam LEICA DC VARIO-ELMER, LUMIX SZ5 nodrošina nepieciešamo funkcionalitāti, lai radītu skaistus attēlus.

Gints Gavers pēc LETA materiāliem, Foto: Panasonic