Noskaidroti seši labākie Baltijas reģiona metinātāji
Konkursa dalībnieki sacentās, metinot divu plakņu savienojumus divās metināšanas klasēs - ar elektrodiem (MMA) un pusautomātiskajā metināšanā (MIG).
Bizness un ekonomika
2012. gada 1. decembris, 21:18

Noskaidroti seši labākie Baltijas reģiona metinātāji

Jauns.lv

odien Starptautiskajā metināšanas konkursā "Baltic Welder 2012", kurā piedalījās profesionāli metinātāji no visām Baltijas valstīm, tika noskaidrots Baltijas reģiona labākā metinātāja tituls, aģentūrai LETA pavēstīja konkursa koordinatore Madara Ozere.

Viņa sacīja, ka konkursa dalībnieki sacentās, metinot divu plakņu savienojumus divās metināšanas klasēs - ar elektrodiem (MMA) un pusautomātiskajā metināšanā (MIG).

Kategorijā MMA pirmo vietu ieguva Vjačeslavs Kjazumovs, 2.vietu - Edgars Vismants, bet trešajā vietā ierindojās Edgars Kolešņikovs.

Savukārt kategorijā MIG pirmo vietu izcīnīja Ēriks Samovičs, otro vietu - Vidmantas Zuzevičius no Lietuvas, bet trešo vietu ieguva Lauris Kazāks.

Ozere sacīja, ka katrā kategorijā pirmās trīs vietas tika apbalvotas, bet pārējie saņēma sertifikātus par dalību konkursā.

Jau vēstīts, ka no 29.novembra līdz 1.decembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde "Tech Industry 2012", kas ir gada nozīmīgākais un lielākais nozares pasākums Baltijas reģionā.

Šis ir gada nozīmīgākais un lielākais mašīnbūves un metālapstrādes pasākums Baltijas reģionā, kurš notiek jau septīto reizi. Pagājušajā gadā tas ir pulcējis 24 334 apmeklētājus, no kuriem 18 755 - profesionāļi, bet 5579 - citi interesenti. Šogad pirmo reizi līdzās izstādes "Tech Industry" ekspozīcijai un demonstrācijām notiks arī biznesa forums "Industrial Riga", starptautiski semināri un kontaktbirža, kā arī metināšanas konkurss "Baltic Welder 2012".

LETA, Foto: Lita Krone/LETA

Tēmas