Kuru autosporta veidu izvēlēties?
Ar šādu automobiļu iegādi katram pašam jātiek galā. Te vietējais automehāniķis Janka ar padomiem nepalīdzēs.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 10. jūnijs, 12:52

Kuru autosporta veidu izvēlēties?

Jauns.lv

Kurš gan bērnībā nav sapņojis par galvu reibinošu autobraucēja karjeru? Jaudīgs auto, foto zibspuldžu uzliesmojumi un garkājainas meitenes ar lietussargiem. Skaisti!

Ja neizdevās pašam, tad vienmēr pastāv iespēja “atriebties” savam pēcnācējam. Turklāt pilnīgi vienalga, vai liktenis mums sūtījis dēlu vai meitu! Pat tad, ja bērnam ir absolūtā muzikālā dzirde, ja bērns piecu gadu vecumā zīmē labāk par slaveno Maļeviča kungu, vai viss liecina, ka atvase varētu būt Holivudas zvaigzne, vecāki savā lolojumā saskata tikai un vienīgi savu nepiepildīto sapņu realizāciju – slavenu autosportistu.

Tad nu neliels ieskats ar kādiem uzkrājumiem jārēķinas, ja rodas vēlēšanās dēlu, meitu vai pat abus divus ievirzīt starptautiskajos autosporta ūdeņos. Protams, lielāko materiālo ieguldījumu veic sponsori un atbalstītāji, taču pie tādiem vēl jātiek. Un, ja bez pasaules mēroga autosporta nekādi neiztikt, tad kuru no tiem izvēlēties?

Ja neskaita, ka 24 stundu LeMons sacensībās var startēt ar auto 500 amerikāņu dolāru vērtībā, dalība tajās izmaksā krietni vien vairāk. Tomēr laba alternatīva, ja pēkšņi pietrūkst F1 vai vismaz Nascar automobilim.

Gints Gavers, Foto: publicitātes foto

Tēmas