Uzmanību! Viltus Grand Theft Auto 5 pilns ar vīrusiem
Gudri cilvēki zin teikt, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā. Šoreiz viņiem ir pilnīga taisnība!
Auto un tehnoloģijas

Uzmanību! Viltus Grand Theft Auto 5 pilns ar vīrusiem

Jauns.lv

Skopulis maksā ne tikai divreiz, bet krietni vien vairāk. It īpaši tad, ja cenšas bez maksas tikt pie tā, kas dabā neeksistē.

Par to, vai kulta spēlei Grand Theft Auto 5 būs vai nebūs datorversija, baumas klīst kopš pirmās šīs spēles tirdzniecības dienas. Apķērīgi puiši parakņājušies spēles kodos un atklājuši, ka tur daudzas lietas liecina par iespēju izveidot arī datora versiju. Kā zināms, oficiāli firma Rockstar klajā laidusi vien spēles variantu Playstation 3 un Xbox 360 spēļu konsolēm.

Taču nesnauž jau arī ļaundari, kas veiksmīgi izmantojuši Grand Theft Auto 5 popularitāti. Pēdējā laikā internetu pārpludinājuši Grand Theft Auto 5 torrenti tieši PC vajadzībām. Lejuplādes failos pieejama ne tikai itkā pašas spēles instalācija, bet arī izvērsts apraksts, kā izdevies nelegāli pārveidot spēles algoritmu atbilstoši datora vajadzībām.

Patiesībā tā ir viltus trauksme, jo pašas spēles lejuplādes failos nav. Toties lejuplādējamais datu kopums ir pārpilns ar dažnedažādiem vīrusiem un spiegu programmām, kas ātri un bez atļaujas iekļaujas operētājsistēmā.

Pateicoties vientiešiem lielā skaitā visā pasaulē, kas Grand Theft Auto 5 ir gatavi lejuplādēt, ļaundari tikuši pie neskaitāmiem tūkstošiem personisko datu.

Interneta forumos pēdējās dienās šī tēma ir viena no aktuālākajām. Galvenokārt gados jauni cilvēki izsaka sašutumu par tik nekaunīgo afēru. Varam vien atgādināt, ka šādi centieni bija vērojami jau pirms spēles oficiālās prezentācijas, kad to lejuplādējot tika pieprasīta neliela naudas summa spēles aktivizācijai. Pēc naudas pārskaitījuma nekāda aktivizācija tā arī nenotika, taču par to sūdzējās retais, jo kurš gan grib izrādīties muļķa lomā! Vēl tagad citviet komentāros cietušie ietiepīgi apgalvo, ka spēle darbojas un viss ir lieliski. Diemžēl, lieliski tas ir tikai ļaunprātīgajiem hakeriem.

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no spēles