Pasaules skaistākā sieviete - 21 gadu veca studente no Puertoriko. FOTO
"Tas nav kronis un tituls vien, bet gan liela atbildība," tūdaļ pēc kronēšanas sacīja daiļava.
Pasaulē
2014. gada 12. novembris, 16:39

Pasaules skaistākā sieviete - 21 gadu veca studente no Puertoriko. FOTO

Jauns.lv

Konkursā "Miss International", kas ir viens no četriem vērā ņemamiem skaistumkonkursiem pasaulē, šogad uzvarējusi daiļava no Puertoriko. Tieši viņa uzvarēja 74 meiteņu konkurencē. Latvija un Lietuva šajā konkursā netika pārstāvēta, bet kaimiņu igauņu dalībniecei panākumu tajā nebija.

Konkurss norisinājās Tokijā, Japānas galvaspilsētā. Būdams nozīmīgs, bet ne pārāk vērienīgs konkurss - sarīkojums notika viesnīcas telpās - "Miss International" ir viens no četriem lielākajiem skaistumkonkursiem līdzās "Miss World", "Miss Universe" un "Miss Supernational".

21 gadu vecā puertorikāniete Valērija Ernandesa ir otrā būtne no Puertoriko, kas šajā konkursā atzīta par uzvarētāju. "Miss International" notiek jau 54 gadus, un uzvara šajā konkursā ir lielākais viņas panākums pēc uzvarām tīņu skaistumkonkursā, kā arī nacionāla mēroga konkursā.

Otrajā vietā palika skaistule no Kolumbijas, bet trešajā taizemiete. Dalībniece no Francijas tika kronēta kā skaistākā auguma īpašniece. Latvija jau otro gadu no vietas šajā konkursā netika pārstāvēta.

Kasjauns.lv, Foto: Reuters, All Over Press