Prātam neaptverami! Krievijas pilsētā 13 gadus veca meitene atzīstas savu mazo pusmāsiņu slepkavībā un par to iesmej
Izmeklētāji nozieguma vietā (ekrānuzņēmums no video)
Pasaulē

Prātam neaptverami! Krievijas pilsētā 13 gadus veca meitene atzīstas savu mazo pusmāsiņu slepkavībā un par to iesmej

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

2 un 5 gadus veco meitenīšu līķi ar daudzām durtām brūcēm krūtīs un kaklā atrasti uz dzīvokļa balkona. Nozieguma brīdī vecāki nebija mājās, bet mazās pusmāsiņas pieskatīja 13 gadus vecā meitene.

Prātam neaptverami! Krievijas pilsētā 13 gadus vec...

Vietējie mediji vēsta, ka 41 gadu vecā Irina un 32 gadus vecais Jurijs audzināja piecas meitas, tiesa, 18, 13 un 10 gadus vecajām meitām bija cits tēvs, bet Jurijs bija abu noslepkavoto meitiņu tēvs. 18 gadus vecā meita dzīvoja atsevišķi. No vecāko meitu tēva Irina šķīrās viņa dzeršanas dēļ, pašlaik viņš Krievijas armijas rindās slepkavo Ukrainā.

Liktenīgajā dienā sieviete ar savu dzīvesbiedru atradās policijā, jo viņa agrāk bija uzrakstījusi iesniegumu par to, ka vīrietis bija ielauzies dzīvoklī un viņu piekāvis, tomēr pēc romantiska vēstījuma uz asfalta, viņa vēlāk piedeva.

Atgriezušies mājās, viņi atklāja šaušalīgo noziegumu, bet 13 gadus vecā meita nebija mājās. Kā vēsta “Komsomoļskaja pravda”, no mātes telefona viņai aizsūtīja ziņu, vaicājot kur viņa ir. Meitene atbildējusi, ka pastaigājas. Uz jautājumu “Vai zini, kas mājās notika?” sekoja šokējoša atbilde “Tā biju es! Hahahaha.”

Par notikušo bija šokēti arī kaimiņi, jo ģimene izskatījās draudzīga, meitenēm bija labas attiecības. “Nekādu agresiju neredzēju. Parasta vidēji statistiska ģimene, nebija ne alkoholiķi, ne narkomāni. Publiski nestrīdējās, vēl vairāk, mātes piedzīvotājs ļoti bieži uz asfalta atstāja vēstījumus. Te “Apsveicu dzimšanas dienā, mīļā”, te “Labrīt”. Izskatījās ļoti draudzīga ģimene, bērni saticīgi. [13 gadīgā meitene] radīja mierīga bērna iespaidu. Jurijs ļoti bieži pastaigājās parkā ar visiem bērniem,” izdevumam “gazeta.ru” izteicās kāda kaimiņiene. Cita norādīja, ka māte izskatījās ļoti skaista, vienmēr smaidīga, labi ģērbta, arī bērni vienmēr bijuši sakopti, labi apģērbi, draudzīgi, visur gājuši kopā.

Informēta persona aģentūrai “RIA Novosti” paziņoja ka meitene ir atzinusies slepkavībās. “Viņa apstiprināja pašu faktu, ka viņa to izdarīja,” stāstīja šī persona.

Tiesa, citi atklāj ne tik pievilcīgu ainu. Stāsta, ka vīrietis savu dzīvesbiedri bieži krāpis ar citām, viņu sitis. Sieviete mēģinājusi viņu padzīt, bet viņš nav gribējis iet prom un pat trīs mēnešus esot nakšņojis kāpņu telpā. Meitene lūgusi mammu, lai viņa izbeidz attiecības ar Juriju, kuru viņa uzskatīja par tirānu, taču sieviete katrreiz viņam piedevusi.

Pēdējo gadu laikā meitenei esot bijušas psiholoģisku problēmu pazīmes. Kāda kaimiņiene meiteni nodēvējusi par dīvainu un noslēgtu, savukārt mamma esot žēlojusies par viņas neklausīšanu un sliktām atzīmēm. Iespējams, viņu ietekmēja mammas pastāvīgie strīdi ar Juriju, kā arī tas, ka tieši viņu bieži atstāja pieskatīt mazās pusmāsiņas.

Meitene nosūtīta uz psihoneiroloģisko dispanseru ekspertīzei. Cietumsods viņai nedraud, jo viņa nav sasniegusi minimālo kriminālatbildības vecumu — 14 gadus.

Tēmas