VIDEO: Tramps pārtikas veikalā pārsteidz trīs bērnu māti ar dāsnu dāvanu
foto: https://x.com/margommartin
Tramps pasniedzis sievietei 100 ASV dolāru.
Pasaulē

VIDEO: Tramps pārtikas veikalā pārsteidz trīs bērnu māti ar dāsnu dāvanu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps Pensilvānijā negaidīti apmeklējis vietējo pārtikas veikalu, pārsteidzot kādu trīs bērnu māti ar dāsnu dāvanu.

VIDEO: Tramps pārtikas veikalā pārsteidz trīs bērn...

Simtiem cilvēku izveidoja rindu pie "Sprankles Neighborhood Market" veikala Kitaningā, Pensilvānijā, kur Tramps sveicināja pircējus un pat vienai sievietei palīdzēja segt daļu no viņas pārtikas rēķina.

"Šeit, tas nedaudz samazināsies," Tramps sacījai pircējai, iedodiet sievietei, kura pēc viņa komunikācijas komandas teiktā bija trīs bērnu māte, 100 dolāru banknoti. "Rēķins tikko samazinājās par 100 dolāriem," piebilda Tramps.

Sieviete pateicās Trampam, uz ko bijušais ASV prezidents atbildēja: "Mēs to izdarīsim arī no Baltā nama, labi?" 

Tramps arī atbalstīja veikalu, nopērkot lielu popkorna maisu. "O, paskaties, man tas jāņem. Mums tas jādabū," Tramps smaidot teica, pasniedzot lielo maisu savai komandai.

"Mana mamma tikko nopirka šādu maisu," kāds pircējs teica bijušajam prezidentam. "Vai šis ir labs?" Tramps jautāja. "Viņa saka, ka tas ir vislabākais," atbildēja pircējs. "Vai tas ir vislabākais? Ja tā ir, es nosūtīšu to uz Vašingtonu, cerams, uz Ovālo kabinetu," atbildēja prezidents.

Šobrīd Tramps koncentrē savus centienus uz galvenajiem svārstīgajiem štatiem, jo prezidenta vēlēšanu sacensības tuvojas izšķirošajam posmam, un tiek uzskatīts, ka viņš un Kamala Harisa iet soli solī.

2024. gada ASV prezidenta vēlēšanas notiks 5. novembrī.