Medvedevs zina, kad ASV atcels visas sankcijas pret Krieviju. Atlicis tikai mazs nieciņš!
Dmitrijs Medvedevs ar Vladimiru Putinu (foto: Scanpix / Reuters)
Pasaulē
2024. gada 8. septembrī, 18:09

Medvedevs zina, kad ASV atcels visas sankcijas pret Krieviju. Atlicis tikai mazs nieciņš!

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Odiozais Krievijas eksprezidents un pašreizējais Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs ir sapratis, kad ASV beidzot atcels visas sankcijas pret Krieviju.

Medvedevs zina, kad ASV atcels visas sankcijas pre...

Kā? Vienkārši — jāsagaida tikai garantētais pilsoņu karš un ASV sabrukšana! Ar savu atklājumu viņš dalījās savā "Telegram" kanālā.

Citu iespēju Medvedevs neredz, skumīgi vērtējot gaidāmās ASV prezidenta vēlēšanas: "pragmatiskajam" republikānim Donaldam Trampam sankcijas neļaušot atcelt "dziļā valsts" (deep state), kas ir daudz stiprāka par jebkādu Trampu, bet demokrāte Kamala Harisa ir smejoša muļķe, kura vienkārši atkārtos sufliera norādītās atbildes.

Secinājums? "Sankcijas pret PSRS bija visu XX gadsimtu. Tās bezprecedenta mērogā atgriezās XXI gadsimtā. Tāpēc mums visiem – "sanctions forever" (sankcijas uz visiem laikiem — red.). Precīzāk – līdz ASV sabrukumam nenovēršamā jaunā pilsoņu karā. Neba velti Holivuda par to uzņem filmas".

Jāatgādina, ka kopš Krievijas invāzijas Ukrainā Medvedevs ir pārvērties par galveno oficiālo kaujas vanagu, un viņa parasti ar rupjībām piesātinātie histēriskie teksti “Telegram” kanālā, pastāvīgi fantazējot par citu valstu teritoriju sagrābšanu un solot nāvi citu valstu vadītājiem, vairāk piestāv kaut kādam psihiski neveselam nacistiska reiha propagandistam, nekā kādreizējam kodollielvalsts vadītājam, ar kuru vēl pirms gadiem 15 pasaule saistīja Krievijas liberalizācijas cerības.

ASV prezidenta vēlēšanas notiks 5. novembrī. Sākotnēji demokrātu kandidāts bija pašreizējais prezidents Džo Baidens, taču viņa nepārliecinošais sniegums debatēs pret Trampu saasināja debates par visu laiku visvecākā — viņam 20. novembrī būs jau 82 gadi! — ASV prezidenta spējām vadīt pasaules varenāko valsti vēl četrus gadus, un lika steigšus izraudzīties alternatīvu, pašreizējo viceprezidenti Harisu.