Pasaulē
2024. gada 27. augustā, 22:00

Nogalināto pensionāri izvarojušo krievu algotni jau otro reizi nesoda par slepkavībām, jo viņš raujas "denacificēt" ukraiņus

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Mūsdienu Krievijas "varonis" Ivans Rosomahins atradis zelta āderi, kā dzimtenē slepkavot un pastrādāt citus noziegumus, un mierīgi izvairīties no soda. Atliek katrreiz parakstīt līgumu ar Krievijas Aizsardzības ministriju un doties "speciālajā militārajā operācijā" uz Ukrainu "denacificēt" vietējos iedzīvotājus.

Nogalināto pensionāri izvarojušo krievu algotni ja...

29 gadus vecais Rosomahins teorētiski sēdētu kolonijā līdz 2046. gadam, taču Kremļa diktatora Vladimira Putina sāktais karš pret Ukrainu viņam un tūkstošiem līdzīgu nezvēru pavēra brīnišķīgu iespēju slepkavot un izvairīties no soda.

Pirmo sodu — 14 gadus kolonijā — viņš saņēma 2020. gadā par slepkavību un laupīšanu, taču 2022. gada 24. februārī Krievijas sāktā invāzija no cerētās zibenīgās uzvaras pārvērtās ilgstošā un asiņainā karā, un lielgabalgaļas meklējumos nācās lūkoties arī brīvības atņemšanas vietās, kur algotņu grupējuma "Vagner" īpašniekam Jevgēņijam Prigožinam ļāva vervēt visādas salašņas. Rosomahins aizgāja pie "vagneriešiem", paslepkavoja Ukrainas frontē, bet 2023. gadā atgriezās mājās.

Lieki teikt, Rosomahins uzreiz ķērās pie ierastās nodarbes, Kirovas apgabalā nodurot (pēc citas versijas, nogalinot ar cirvi) 85 gadus vecu pensionāri un pēc nāves viņu izvarojot. Par to viņam piesprieda jau 23 gadus kolonijā, kur viņš pavadīja ... astoņas dienas! Kolonijā viņš ieradās 11. augustā, bet 19. augustā jau bija uz brīvām kājām.

Šoreiz "Vagner" vietā viņam palīdzīgu roku sniedza Krievijas Aizsardzības ministrija, ar kuru parakstītais līgums piedalīties karā Ukrainā atkal viņam ļāvis izsprukt sveikā.