Pasaulē
2024. gada 25. augustā, 16:41

Bijušais Krievijas Centrālās bankas darbinieks izmet pa 16. stāva logu sievu un zīdaini

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Svētdien Maskavu šokēja kāds bijušais Krievijas Centrālās bankas darbinieks, kurš visu acu priekšā pa 16. stāva logu izmeta savu sievu un zīdainīti, abi gājuši bojā. Pašu slepkavu arestēja specvienība OMON, uzlaužot viņa dzīvokļa durvis.

Bijušais Krievijas Centrālās bankas darbinieks izm...

Kaimiņi šo ģimeni raksturojuši kā mierīgu, un nekas neliecināja par traģēdiju, taču šonedēļ mazulis bieži mēdzis raudāt, un liktenīgajā rītā izklausījās, ka pāris strīdas. Vispirms pa logu izmests 2023. gadā dzimušais puisītis, pēc tam viņa mamma. Pēc sievas un dēliņa izsviešanas, kailais slepkava pa logu metis ārā dažādas mantas.

Vēlāk noskaidrojās, ka slepkava ir 39 gadus vecais Aleksandrs Ļipatovs, kurš maijā pēc septiņiem gadiem pameta darbu Krievijas Centrālajā bankā, bet pašlaik ir Krievijas “Sberbank” drošības departamenta izpilddirektors.

Pēc tam, kad OMON vienība ielauzās viņa dzīvoklī, tur atklājās īsts kara lauks ar sagāztām mēbelēm. Pats dzīvokļa saimnieks bijis apreibinošu vielu ietekmē. Atrastas dīvainas zīmītes, vienā bija nesakarīgs teksts, bet citā — tikpat neskaidrs zīmējums. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.