"Vai man jūsu ir žēl? Nē!" Paņins asi izsakās par situāciju Kurskā
foto: Ekrānšāviņš
Aktieris apgalvo, ka viņam jau izsenis žēl ukraiņu, kuru mājas satrieca krievu raķetes un to, kuri ir palikuši bez ģimenēm.
Pasaulē
2024. gada 11. augustā, 23:05

"Vai man jūsu ir žēl? Nē!" Paņins asi izsakās par situāciju Kurskā

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievu aktieris Aleksejs Paņins jau kopš 2022. gada nosoda karu Ukrainā un par to ir samaksājis ar reputāciju savā dzimtenē. Skatuves mākslinieks regulāri komentē kara aktualitātes no sava skatpunkta un nu ir izteicies arī par Ukrainas spēku manevriem Kurskā.

"Vai man jūsu ir žēl? Nē!" Paņins asi izsakās par ...

"Jebkurš normāls cilvēks nekad neatbalstīs karu, slepkavošanu un jebkādu vardarbību. Man no sirds žēl to civiliedzīvotāju, kuri gāja bojā Kurskā. Taču man nemaz nav žēl to, kuri lūdzas Putinam! Sastājušies rindā kā tādi lopiņi!" savos sociālajos tīklos izteicies aktieris.

"Dārgie cilvēki, jūs lūdzat Putinam palīdzību, sakiet, ka no sākta gala atbalstījāt "speciālo militāro operāciju", bet aizdomājušies - kādēļ esat palikuši bez mājām? Varbūt tādēļ, ka jūs atbalstāt "speciālo militāro operāciju", ukraiņu nogalināšanu? Tā vietā, lai ietu ielās un pieprasīt pārtraukt karu... Jūs teju vai uz ceļiem stāvat un lūdzat Putinam piedošanu un palīdzību. Vai man jūsu ir žēl? Nē!" turpina Paņins.

Aktieris apgalvo, ka viņam jau izsenis žēl ukraiņu, kuru mājas satrieca krievu raķetes, un to, kuri ir palikuši bez ģimenēm. Uzrunājot savus tautiešus, Paņins aicina aizdomāties līdz tam, kas patiesībā ir iemesls dzīves apstākļiem Krievijā.

Jau vēstīts, ka 6. augusta rītā Ukraina sāka militāru operāciju Kurskas apgabalā, pārsteidzot agresorvalsti nesagatavotu. Tagad Krievija, kura pirms divarpus gadiem sāka "speciālo militāro operāciju" jeb vienkārši laupīšanas karu Ukrainā, spiesta pati trijos apgabalos izsludināt "pretterorisma operāciju".