Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tramps nosauc Baidenu par sliktāko prezidentu ASV vēsturē
foto: DACameron / Alamy/ Vida Press
Trampa un Baidena debates.
Pasaulē

Tramps nosauc Baidenu par sliktāko prezidentu ASV vēsturē

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

ASV eksprezidents Donalds Tramps nosaucis Džo Baidenu par “sliktāko prezidentu ASV vēsturē” pēc tam, kad viņš paziņoja, ka izstājas no cīņas par nākamo termiņu Baltajā namā.

Tramps nosauc Baidenu par sliktāko prezidentu ASV ...

“Džo Baidens līdz šim ir sliktākais prezidents ASV vēsturē,” sacīja Tramps. “Nekad nav bijis prezidenta, kas būtu nodarījis tik lielu kaitējumu mūsu valstij. Sākot ar enerģētisko neatkarību un beidzot ar miljoniem un miljoniem nelegālo imigrantu ielaišanu.”

Viņš piebilda: “Mēs labosim to, ko viņš ir izdarījis.”

81 gadu vecā Baidena paziņojums nāca pēc mēnešiem ilgušām spekulācijām par viņa vecumu un piemērotību vēl četriem gadiem.

Uz jautājumu, vai viņš ir pārsteigts par šo paziņojumu, Tramps atbildēja: “Viņam vispār nevajadzēja tur būt. Viņam vajadzēja palikt savā pagrabā.”

Tramps arī publicēja ierakstu savā platformā “Truth Social”, kurā viņš nosauca Baidenu par “negodīgu” un sacīja, ka viņš “nav piemērots kandidēšanai uz prezidenta amatu... noteikti nav piemērots, lai pildītu prezidenta pienākumus - un nekad nav bijis. Prezidenta amatu viņš ieguva tikai ar meliem, viltus ziņām un neatstājot savu pagrabu."

“Visi apkārtējie, tostarp viņa ārsts un plašsaziņas līdzekļi, zināja, ka viņš nav spējīgs kļūt par prezidentu, un viņš tāds arī nebija. Viņa prezidentūras dēļ mēs ļoti cietīsim, taču mēs ļoti ātri novērsīsim viņa nodarīto kaitējumu. PADARĪSIM AMERIKU ATKAL DIŽU!” rakstīja Tramps.