Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
BBC komentētājs, kura sieva un meitas tika nogalinātas ar arbaletu, aicina dzīvot katru dienu kā pēdējo
foto: Facebook
Džons Hants ar sievu Kerolu.
Pasaulē

BBC komentētājs, kura sieva un meitas tika nogalinātas ar arbaletu, aicina dzīvot katru dienu kā pēdējo

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv/BBC

Bēdu sagrauties "BBC" sacīkšu komentētājs Džons Hants, kura sieva un divas meitas tika nogalinātas ar arbaletu, mudinājis cilvēkus novērtēt katru dzīves mirkli.

BBC komentētājs, kura sieva un meitas tika nogalin...

Kā zināms, pagājušā nedēļā brutāli tika nogalināta “BBC” sacīkšu radio komentētāja Džona Hanta sieva un divas meitas. Sievietes sasietas pašu mājā un, visticamāk, nošautas ar arbaletu. Aizdomās par cietsirdīgo slepkavību apcietināts 26 gadus vecais Kails Klifords, kurš bijis Hanta meitas Luīzes bijušais draugs.

Hanta draugs un kolēģis Mets Čepmens sacīja: "Ģimene dažiem nozīmē vairāk nekā citiem, un Džonam viņa ģimene bija kaut kas tāds, ko viņš absolūti dievināja.”

''Viņš man teica: ''Metij, ziņa, ko es teiktu visiem, ir tāda, ka tu nekad nezini, kad būs pēdējā diena, kad satiksi savu ģimeni.'' Vēstījums bija ļoti skaidrs: izmantojiet katru dienu maksimāli, jo jūs vienkārši nezināt,” sacīja Čepmens.

26 gadus vecais Kails Klifords ir arestēts aizdomās par slepkavībām, taču policijai vēl nav izdevies ar viņu runāt, jo viņš atrodas smagā stāvoklī pēc ieduršanas sev krūtīs. 

Džons un viņa vecākā meita Eimija sestdien izplatīja kopīgu paziņojumu, kurā pateicās sabiedrībai par atbalsta vēstījumiem, raksturojot šo laiku kā “ģimenei ārkārtīgi sarežģītu”.

Paziņojumā pausts: “Mēs vēlamies pateikties cilvēkiem par labajiem vēstījumiem un atbalstu, ko esam saņēmuši pēdējo dienu laikā. Tie mums ir snieguši lielu mierinājumu, par ko esam ļoti pateicīgi. [..] Mēs lūdzam, lai šobrīd tiktu ievērota mūsu un plašākas ģimenes un attiecību privātums. Paldies.”