Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pasaulē

VIDEO: Republikāņu pārstāvja sešgadīgais dēls izklaidēja Ameriku ar savu komisko uzvedību ASV Pārstāvju palātā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/ CBS News

Pirmdien, 3. jūnijā, uzstājoties ASV Pārstāvju palātā, republikāņu pārstāvja Džona Rouza dēls, kurš sēdēja viņam aiz muguras, uzvedās komiski kameras priekšā.

VIDEO: Republikāņu pārstāvja sešgadīgais dēls izkl...

Maz cilvēku var atrasties Kongresa sēžu zālē, tāpēc, kad vienam zēnam šī iespēja tika dota, viņš parūpējās par to, lai tā būtu neaizmirstama. Kamēr viņa tēvs, Tenesī Republikāņu pārstāvis Džons Rouzs, pirmdien teica runu, sešgadīgais Gajs Rouzs sēdēja aiz viņa, skatījās tieši kamerā un muļķojās, ziņo "CBS News". 

"C-SPAN", kas pārraida no Kongresa, iemūžināja zēna smieklīgos žestus un sejas izteiksmes viņa tēva runas laikā par bijušā prezidenta Donalda Trampa spriedumu.

Rouzs turpināja savu runu, nemanot, ko dēls dara aiz viņa, un tikai vēlāk paskaidroja sava dēla rīcību. “Tas ir tas, ko es saņemu pretī par to, ka teicu savam dēlam Gajam, lai viņš smaida kamerai savam mazajam brālim,” sociālajos tīklos rakstīja Rouzs.

Daudzi cilvēki sociālajos tīklos izteica komplimentus Gajam par uzdrīkstēšanos izklaidēties. “Ļoti atvainojos, ka lēni atbildēju uz jūsu e-pastu, es biju aizņemts skatoties šo video atkal un atkal,” sociālajos tīklos rakstīja Virdžīnijas demokrātu pārstāvja Dona Beijera komunikācijas departamenta direktors Ārons Fritšners, daloties ar Gaja klipu.

Kad tēvs ar dēlu ieradās Republikāņu konferences sanāksmē, mazajam komiķim aplaudēja.

Gajs, kurš tikko pabeidza bērnudārzu, šo nedēļu pavada Vašingtonā kopā ar tēvu. Otrdien viņš kopā ar kongresmenu runāja ar žurnālistiem. “Ei, Gaj, tev kādreiz apnīk būt televīzijā?” jautāja kāds žurnālists. “Nē,” atbildēja Gajs. Pirmdien tēva un dēla duets sniedza vairākas televīzijas intervijas, kurās Gajs, protams, turpināja muļķoties.