Pasaulē
2024. gada 15. maijā, 15:39

VIDEO: tūristes tikšanās ar milzīgu vērsi Meksikas pludmalē beidzas nelāgi

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Pamatīgu izbīli piedzīvoja kāda tūriste Meksikas pludmalē, pie savām mantām ieraugot lielu vērsi, kura uzmanības izpausmes ātri pārauga agresijā.

VIDEO: tūristes tikšanās ar milzīgu vērsi Meksikas...

Meksikas sociālajos medijos publicētais incidents noticis Lafortunas pludmalē pie Sanlukasas pilsētas Lejaskalifornijas štatā, taču nav skaidrs, kad tieši. Komentāros apgalvo, ka tas noticis pagājušajā nedēļā.

Kamēr sieviete mēģina savākt savas mantas vērša priekšā, netālu esošais vīrietis viņu brīdināja netuvoties un nepieskārties vērsim, viņa neklausīja, un pēc īsa brīža piedzīvoja ļoti dramatiskus brīžus. Nav skaidrs, kādēļ vērsis atradās pludmalē, kas piesaistīja viņa uzmanību sievietes mantām un kā šis incidents noslēdzās. Spriežot pēc visa, vērsis pludmalē pavadīja pietiekami daudz laika, lai radītu haosu un izbīli.

Sociālajos tīklos publicēto video komentāros ne tikai kritizē pašu sievieti par neapdomīgu uzvedību, bet arī norāda, ka šis nav pirmais gadījums, kad sabiedriskā pludmalē nokļūst bīstams liellops, — pērn maijā šajā pašā pludmalē bija nokļuvis kāds vērsis. Šajā rajonā, tāpat kā daudzos citos Lejaskalifornijas štata rajonos audzē daudz liellopu, kas izraisījuši nopietnas avārijas uz ceļiem, un vietējie iedzīvotāji kritizē varas iestādes un fermerus par apkārtējo iedzīvotāju un tūristu apdraudēšanu, vēsta "informador.mx".

Tēmas