Pasaulē
2024. gada 19. marts, 10:45

Vācijā par ukrainietes slepkavību tur aizdomās vietējo ģimeni - zināmi baisā nozieguma iemesli

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Pie Reinas upes Hokenheimas pilsētā 7. martā policija atrada 27 gadus vecās ukrainietes līķi. Jaunā sieviete mitinājās bēgļu mājā. Viņas nāve bijusi vardarbīga, bet jaundzimusī sievietes meita un māte pazudusi. Tagad zināmas šī baisā stāsta detaļas.

Policija aizturējusi divus par slepkavību aizdomās turētos - 44 gadus vecu vīrieti un viņa 43 gadus veco sievu. Viņš ir vācietis, bet viņa nāk no Krievijas. Zīdainis atrasts viņu mājās. Nogalinātās 27 gadus vecās Margaritas māte joprojām nav atrasta.

Pāris varējis plānot jaunās ukrainietes slepkavību un viņas jaundzimušās meitas nolaupīšanu ilgākā laika posmā. Tā vēsta izdevums "Bild", kura reportieri sazinājušies ar policijas aizturētā pāra kaimiņiem.

"Laulātie acīmredzot plānoja nogalināt ukrainieti, lai tiktu pie bērna," apgalvo tabloīds. Pāris pēdējās nedēļās un mēnešos laulātais pāris kaimiņiem un darba kolēģiem stāstījis par viņu meitas gaidāmo "piedzimšanu". Konkrēti vīrietis, kurš strādāja gaļas veikalā, par bērna piedzimšanu ar lepnumu paziņoja pirms dažām dienām. Toreiz viņš kolēģiem stāstīja, ka zīdainis joprojām atrodas reanimācijā.

Kaimiņiene informēja, ka pārim jau ir trīs dēli, bet vīrietis viņai decembrī pastāstījis, ka janvārī viņiem piedzims meitenīte, ar ko pārsteidzis kaimiņieni, jo sieva neizskatījās stāvoklī. "Bet tādu noziegumu es nekad nebiju gaidījusi. Pāris vienmēr ir bijis ļoti pieklājīgs un atstājis patīkamu iespaidu," saka šokēta sieviete.