Krievijas deputāte paziņo, ka ziemeļblāzmu radīja ASV, lai ieviestu jaunu pasaules kārtību
foto: Facebook/@tomsfoto
Ziemeļblāzma Grobiņā 2023. gadā.
Pasaulē

Krievijas deputāte paziņo, ka ziemeļblāzmu radīja ASV, lai ieviestu jaunu pasaules kārtību

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Ziemeļblāzma, kas novērota Piemaskavā, tika radīta mākslīgi ar vielu smidzināšanu atmosfērā no lidmašīnām, lai izveidotu jaunu pasaules kārtību. Tā paziņojusi Maskavas pilsētas domes deputāte Jekaterina Jengaličeva.

Krievijas deputāte paziņo, ka ziemeļblāzmu radīja ...

"Pēdas no noteiktām lidmašīnām, kas bieži vien dodas tranzītā no Ķīnas caur mūsu valsti, nevis izkliedējas minūtēs, bet paliek gaisā ilgas stundas, lēnām nolaižoties un veidojot noteiktu atstarojošo slāni ap zemi," raksta deputāte.

"Tad ko virs mums izsmidzina? Bet manā skatījumā patiess ir - DARPA projekts ar nosaukumu "Zilais stars" (tehnoloģiskais efekts, kuru izmantojot vēlas noteikt jauno pasaules kārtību... jēga: hologrammu izmantošanā, kas radītas ar speciāla slāņa palīdzību atmosfērā, ko, domājams, radījušas ķīmiskās trases daudzu gadu garumā)."

Svētdien sociālajos tīklos publicēja kadrus ar ziemeļblāzmu Ļeņingradas, Ņižņijnovgorodas apgabalā un citur. Kosmisko novērojumu institūta Saules astronomijas laboratorijā paziņoja, ka ziemeļblāzma Maskavas un Pēterburgas platuma grādos varētu būt redzama magnētiskās vētras dēļ, vēsta "The Moscow Times".