foto: VIA REUTERS
Medvedevs aicina nepārtraukti atriebties Rietumiem un veikt graujošas darbības to teritorijā
Dmitrijs Medvedevs
Pasaulē
2024. gada 26. februāris, 08:26

Medvedevs aicina nepārtraukti atriebties Rietumiem un veikt graujošas darbības to teritorijā

Jauns.lv/LETA

Kaut gan Krievijas amatpersonas un propagandisti jau gadiem ilgi stāsta, ka Rietumu sankcijas nāk tikai par labu, Krievijas eksprezidenta Dmitrija Medvedeva nervi par “derīgajām sankcijām” nav izturējuši tiktāl, ka viņš aicina atriebties Rietumiem it visās jomās, kur vien tas ir iespējams, kā arī pāriet pie radikāliem pasākumiem to teritorijā.

Izliekoties par vienkāršo iedzīvotāju draugu, Krievijas izraisītajam asiņainajam karam ilgstot jau trešo gadu, Medvedevs nu apgalvo, ka Rietumu sankcijas ir vērstas vairs ne pret Krievijas varu vai biznesu, bet “visiem Krievijas iedzīvotājiem”.

“Noderīgo” sankciju ieviesēju mērķis ir skaidrs — “jo sliktāk Krievijas iedzīvotājiem, jo labāk Rietumu pasaulei. Lai viņi visu tur cieš. Mums visiem tas ir vienkārši jāatceras un jāatriebjas viņiem visur, kur vien iespējams,” savā "Telegram" kanālā draud Medvedevs.

“Viņi ir mūsu ienaidnieki,” eksprezidents atkārto nodrāzto mantru, tādēļ aicina Rietumiem ieriebt pie katras iespējas. “Radīt viņiem iespējamās grūtības, izraisīt sabiedrības neapmierinātību par Rietumu varas nemākulīgo politiku, izstrādāt un virzīt starptautiskus risinājumus, kas kaitē Rietumu pasaules interesēm. Darīt to pastāvīgi, sistēmiski un maksimāli atklāti.”

Lai būtu pilnīgi skaidrs, ka Krievija atbalstīs arī graujošas, varbūt pat teroristiskas aktivitātes rietumvalstu teritorijā, Medvedevs uzsver; “Kā arī veikt viņu teritorijā citas aktīvas darbības, par kurām nav pieņemts runāt publiski. Karā kā jau karā.”