foto: Ekrānšāviņš
ASV senatora publicētais foto ar Vācijas kancleru raisa sajūsmu sociālajos tīklos
Ceturtdienas vakarā Vācijas vēstnieka rezidencē Vašingtonā Šolcs tikās arī ar ASV senatoru Krisu Kūnu.
Pasaulē
2024. gada 10. februāris, 21:40

ASV senatora publicētais foto ar Vācijas kancleru raisa sajūsmu sociālajos tīklos

Jauns.lv/LETA

Ceturtdien, 8. februārī, Vācijas kanclers Olafs Šolcs devās uz Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV), lai ar ASV prezidentu Džo Baidenu pārrunātu finansiāla atbalsta sniegšanu Ukrainai. Tomēr, negaidīti par karstāko diskusiju tematu sociālajos tīklos kļuva Šolca un ASV senatora Kūna fotouzņēmums.

Ceturtdien Vācijas kanclers Olafs Šolcs tikās ar ASV prezidentu Baidenu, lai pārrunātu iespējamos atbalsta pasākumus Ukrainai.

“Pasaule mūs uzmanīgi vēro. Mums jāpierāda, ka esam vienoti savā nostājā abās Atlantijas okeāna pusēs. Krievijas uzvara padarītu pasauli par daudz bīstamāku vietu,” medijam “Wall Street Journal” vēstīja Šolcs.

Ceturtdienas vakarā Vācijas vēstnieka rezidencē Vašingtonā Šolcs tikās arī ar ASV senatoru Krisu Kūnu. Tomēr "īsta vētra" sociālajos tīklos tika sacelta pēc tam, kad senators mikroblogošanas vietnē “X” publicēja abu uzņemto fotouzņēmumu.

“Ak, nē! Viņi ir divi,” ironiski izsakās kāds sociālo tīklu lietotājs.

“Šķiet, ka Jūs varētu būt brāļi,” vēsta kāds cits.

“Cik jauki sastapties ar humora devu politikā,” foto novērtē vēl kāda iedzīvotāja.

Šolcs apmeklēja ASV pēc tam, kad republikāņi trešdien ASV Senātā noraidīja divpartiju vienošanos, kas ļautu nodrošināt militāro palīdzību Ukrainai 60 miljardu ASV dolāru apmērā.