"Kaut visa tava ģimene saslimtu ar vēzi!": liels Krievijas priekšnieks ārdās pēc sūdzības prokuratūrā
Krievu ģenerālis vēl mokošu nāvi sava padotā ģimenei (ekrānuzņēmums no "X")
Pasaulē
2024. gada 9. janvāris, 12:53

"Kaut visa tava ģimene saslimtu ar vēzi!": liels Krievijas priekšnieks ārdās pēc sūdzības prokuratūrā

Jauns.lv

Pamatīgās nepatikšanās iekūlies Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas Vologradas apgabala pārvaldes priekšnieks Nikolajs Ļubavins, kurš visnotaļ slimīgi reaģēja uz sava padotā iesniegto sūdzību prokuratūrai.

Plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos izplatījās video, kur kādā apspriedē šis priekšnieks stāsta, ka prokuratūra sākusi pret viņu pārbaudi sakarā ar kāda padotā sūdzību, un sūta lāstus šim nelabvēlim: “Kurš to rakstīja, pirmkārt, vēlreiz saku, kaut viņam rokas nokalstu un ar onkoloģiju saslimtu visa ģimene! Man nav žēl to teikt, jo tiešām, kad infantili cilvēki raksta savas šizofrēniskās domas, viņi nesaprot, ko dara.”

Priekšnieka lāstus izraisīja padotā sūdzība par bankas “Otkritije”, kur strādā Ļubavina sieva, interešu lobēšanu, tādējādi gūstot personisku labumu.

Vietējie mediji norāda, ka Ārkārtas situāciju ministrijas Vologradas apgabala pārvalde “klusē kā kapā”, tās speciālisti neatbilst ne telefoniski, ne elektroniski.

Tikmēr saausījusies Krievijas Valsts dome, kas ģenerālmajoram Ļubavinam solījusi pārbaudi un iespējamas sankcijas par šādu publisku izrunāšanos.