Pasaulē
2023. gada 26. novembris, 15:41

VIDEO: 60 miljonu ASV dolāru vērtas kāzas Parīzē kļuvušas par interneta sensāciju un gadsimta notikumu. Ieskaties, kas tajās tik īpašs!

Jauns.lv

No populārās grupas "Maroon 5" privātas uzstāšanās līdz Versaļas pils apmeklējumam - Madelaines Brukvejas pasaku kāzas ikvienam liks pārsteigumā ieelsties. Pāris savus viesus uz Parīzi atveda ar privātām lidmašīnām.

Kāzas Parīzē sociālajos tīklos ir izraisījušas pamatīgu ažiotāžu, un cilvēki tās dēvē par "gadsimta kāzām". Madelainei Brukvejai ir vien 26 gadi, tomēr viņa no sava tēva ieguvusi prāvu summu, kas ļāva viņai sarīkot grandiozās kāzas. 

Madelaine Brukveja 18. novembrī aprecējas ar savu ilggadējo draugu Džeikobu Lagroni. Sociālajos medijos nu ir izplatījušies video no ekstravagantajām svinībām, kas, kā ziņots, izmaksāja 59 miljonus dolāru.

Saskaņā ar viņas LinkedIn profilu Brukveja ir pašnodarbināta uzņēmēja Teksasas štatā. Viņas tēvs Roberts Brukvejs ir "Bill Ussery Motors" priekšsēdētājs un izpilddirektors, kuram pieder "Mercedes-Benz" auto dīleri "Coral Gables" un "Cutler Bay".

Kad viņas grandiozo kāzu videoieraksti kļuva plaši pieejami, vairāki cilvēki sociālajos plašsaziņas līdzekļos dalījās savās reakcijās. Pasākumu organizatore Lorēna Zigmane vietnē TikTok pauda savu apbrīnu, norādot, ka, Brukvejas kāzām ir izdevies pārspēt Sofijas Ričijas kāzas.

"Tas ir vienkārši neiespējami," kādā no video ierakstiem raksta Instagram lietotājs. Cits sacīja: "Tik aizraujoši, un tās detaļas!"

Svinības sākās ar "vecpuišu un vecmeitu nedēļu" luksusa kūrortā Amangiri Kanjonpointā, Jūtas štatā, kur zemākā cena par vienu nakti ir 3150 ASV dolāru, ziņo The Independent. Pēc vecmeitu nedēļas Brukveja kopā ar kāzu viesiem devās uz Parīzi, kur viņa dokumentēja gatavošanos lielajai dienai.