foto: Lietuvos policija/Facebook
Klaipēdā vīrietis pa logu izmet savu 5 mēnešus veco dēlu, kurš gājis bojā
Policija vīrieti aizturējusi. Ilustratīvs foto
Pasaulē
2023. gada 22. novembris, 20:13

Klaipēdā vīrietis pa logu izmet savu 5 mēnešus veco dēlu, kurš gājis bojā

Jauns.lv

Trešdienas vakarā, 22. novembrī, Kauņā, Lietuvā miris 5 mēnešus vecs mazulis, kuru pa logu izmeta viņa tēvs. Par to ziņu portālam lrt.lt pavēstīja Kauņas klīnikas.

Kā norādījā ārsti, “mazulis miris dzīvības funkciju izsīkuma dēļ”.

Nedēļas nogalē Klaipēdā kāds vīrietis izmeta bērnu pa pirmā stāva dzīvokļa logu. Bērns guva vairākas galvas un citu ķermeņa daļu traumas, kā arī iekšēju asiņošanu. 1998.gadā dzimšais zīdaiņa tēvs tika arestēts uzreiz pēc incidenta.

Pēc kriminologu domām, pirms zēns tika izmests pa pirmā stāva dzīvokļa logu, viņš varētu būt piekauts. Tiek norādīts, ka sestdien no rīta Lietuvas Neatliekamās palīdzības dienests saņema zvanu par cietušu zīdaini - mazuļa tēvs runāja pilnīgi nesakarīgi - neminot nekādu vardarbību, vīrietis norādīja, ka viņam nepieciešama palīdzība. Tiek uzskatīts, vīrietis zvanījis vēl pirms bērns tika izmests pa logu. Zēnu guļam uz zemes atrada garāmgājēji, kuri nekavējoties ziņoja operatīvajiem dienestiem. Amatpersonas tēvu atrada mājās. Mazulis vispirms nogādāts Klaipēdas slimnīcā, bet pēc tam ārkārtīgi smagā stāvokļa dēļ pārvests uz Kauņas klīnikām.

Vīrietis ievietots psihiatriskajā iestādē. Tiek norādīts, ka viņš sestdien atradās narkotiku reibumā. Datiem par to, vai viņa organismā bijušas narkotikas, likumsargiem vajadzētu nonākt nākamnedēļ.