foto: Krievijas Valsts dome
Krievijas deputāts vēlas iznīcināt 20% valsts iedzīvotāju
Krievijas Valsts domes deputāts Andrejs Guruļevs.
Pasaulē
2023. gada 21. oktobris, 10:17

Krievijas deputāts vēlas iznīcināt 20% valsts iedzīvotāju

Jauns.lv

Tie Krievijas iedzīvotāji, kas neatbalsta Vladimiru Putinu, ir jāizolē vai jāiznīcina, TV kanālā “Rossija-1” paziņojis Valsts domes deputāts, ģenerālleitnants Andrejs Guruļevs.

Parlamenta apakšpalātas aizsardzības komisijas deputāts lēš, ka likvidējami ir apmēram 20% Krievijas pilsoņu – 29 miljoni cilvēku. Šobrīd Krievijas sabiedrība “par 80% uzticas prezidentam”, propagandista Vladimira Solovjova raidījumā izteicās Guruļevs. “Un es gribētu, lai šajā mūsu sabiedrībā, (..) kai visa šī puve, kas palikusi, tai jābūt, ja ne izolētai, tad vismaz kaut kā iznīcinātai,” pavēstīja Guruļevs.

Viņš ir pārliecināts, ka Putins, kurš valda jau ilgāk nekā pie varas bija Staļins, nākamgad martā paredzētajās prezidenta vēlēšanās “uzvarēs kapitāli”. Lieki teikt, ka par šim cilvēknīdējam nedraud atbildība pēc Putina režīma iecienītā panta par ekstrēmismu.

Guruļevs laiku pa laikam izceļas ar odioziem paziņojumiem, piemēram, aicinājis Krievijas zinātniekus radīt bioloģisku ieroci, kas iedarbotos tikai uz anglosakšiem un dot preventīvu kodoltriecienu pa NATO valstīm.