foto: kinyuakoech.co.ke
Māte Kenijā nogalina un sāk ēst savu divgadīgo bērnu
Dzīvokļu komplekss, kur pastrādāts baisais noziegums.
Pasaulē
2023. gada 26. aprīlis, 19:14

Māte Kenijā nogalina un sāk ēst savu divgadīgo bērnu

Jauns.lv

Šausminošs gadījums pieredzēts Kenijā – sieviete nogalinājusi savu divgadīgo meitiņu Gloriju, sadalījusi ar nazi gabalos un ēdusi iekšējos orgānus.

Policiju izsauca šausmu pārņemtie kaimiņi, ieraugot notikušo, un 24 gadus vecā Olīvija Narerjana ir apcietināta. Noziegums pastrādāts Kitengelā 34 kilometrus uz ziemeļiem no galvaspilsētas Nairobi.

Kaimiņi, izdzirdot bērna kliedzienus, steidzās uz māju, domājot, ka uzbrukuši laupītāji, un šausmās ieraudzīja māti, izģērbušos kailu, gluži kā zombiju uzbrūkam meitiņai un dziedam bērnudārza dziesmas.  Šausminošo noziegumu video iemūžināja kaimiņi, kuri veltīgi centās uzlauzt durvis. Kad beidzot tas izdevās, bērns jau bija miris. Sieviete dzīvoja zem viena jumta ar vecākiem, kuru tobrīd nebija mājās.

foto: Ekrānuzņēmums
Noziegums plaši atspoguļots Kenijas medijos. Attēlā: māte-slepkava.

Izskanējusi versija, ka baisā slepkavība pastrādāta pēc tam, kad Naserjana izšķīrās no bērna tēva, kurš turklāt ir nepilngadīgs. Sieviete vietējā universitātē studēja komerciju jau ceturtajā kursā. Policija viņu nogādājusi slimnīcās psihiskās veselības ekspertīzei.

Naserjanas tante teic, ka viņa bija devies dzīvot kopā ar savu draugu gandrīz astoņus mēnešus un atgriezās pagājušajā nedēļā. Slepkavas māte, kura ir skolotāja, meitas uzvedībā esot manījusi ko dīvainu, tomēr neviens negaidīja neko tik briesmīgu. Kad Olīvija ieradās mājās, viņa palīdzēja mātei gatavot čapati (Austrumāfrikas plānās pankūkas) un visādi izrādīja savu mīlestību. Viņa nevienam nav teikusi, kāpēc pametusi savu draugu.

“Viņas drauga māte mums pastāstīja, ka Naserjana aizgāja ar savu klēpjdatoru, savu bērnu un bez mobilā tālruņa,” teic tante. Pēc kaimiņu stāstītā, svētdienas vakarā Olīvija sākusi kliegt un runāt mēlēs, pirms sist traukus, logus un televizoru, bet pēc tam ķerties pie naža un uzbrukt savam bērnam.