foto: LS/PersonaStars/Capital Pictures
Profesionālais "stukačs" lūdz pārbaudīt Krievijas estrādes dīvu Pugačovu, vai tik viņa nepalīdzot ukraiņiem
Alla Pugačova 2011. gadā
Pasaulē
2023. gada 12. aprīlis, 17:02

Profesionālais "stukačs" lūdz pārbaudīt Krievijas estrādes dīvu Pugačovu, vai tik viņa nepalīdzot ukraiņiem

Jauns.lv

Krievijas režīms labākajās nacistu un staļinistu tradīcijās pēdējo gadu laikā kultivējis profesionālu nosūdzētāju jeb “stukaču” klāstu, kuru vidū ar apskaužamu aktivitāti izceļas “Federālā drošības un pretkorupcijas projekta” vadītājs Vitālijs Borodins, kurš nu vērsies Krievijas Ģenerālprokuratūrā ar lūgumu pārbaudīt Krievijas estrādes leģendu Allu Pugačovu, vai viņa nefinansē Ukrainas armiju.

Profesionālais "stukačs" Vitālijs Borodins

Modro “patriotu” Borodinu ir satraucis, ka Izraēlā dzīvojošā Pugačova kritizē Krievijas “specoperāciju” Ukrainā. “Lūdzu jūs pārbaudīt Allu Borisovnu Pugačovu par iespējamo finansiālo palīdzību Ukrainas Bruņotajiem spēkiem,” profesionālais “stukačs” raksta iesniegumā ģenerālprokuroram Igoram Krasnovam, vēsta aģentūra TASS.

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon

Viņš norāda, ka Pugačova atbalsta citus Krieviju pametušos māksliniekus, kuri kritizē “specoperāciju” un palīdz Ukrainas armijai. “Iepriekš Federālais projekts konstatēja Allas Pugačovas darbības ārzemju finansējumu un viņas sakarus ar ārzemju specdienestiem,” raksta “stukačs”.

Agrāk tika ziņots, ka kompetentās iestādes pārbauda Pugačovas meitu Kristīnu Orbakaiti un mazdēlu Ņikitu Presņakovu, vai viņi nefinansē ukraiņu armiju.

Aktrise nav slēpusi savu nostāju pret Krievijas prezidenta Vladimira Putina uzsākto karu. Pēc Ahedžakovas teiktā, viņa jau ir "nogurusi no iedomātā Krievijas Federācijas diženuma". Drīz vien Akhedžakova tika izmesta no “Sovremeņņik” teātra , kur viņa strādāja gandrīz 50 gadus.